Horoscop Oana Hanganu pentru luna SEPTEMBRIE 2018. O zodie are noroc extraordinar la bani, doua zodii isi vor gasi jumatatea si o zodie are sansa vietii in plan profesional

Horoscop Oana Hanganu pentru luna SEPTEMBRIE 2018. O zodie are noroc extraordinar la bani, doua zodii isi vor gasi jumatatea si o zodie are sansa vietii in plan profesional
Horoscop Oana Hanganu pentru luna SEPTEMBRIE 2018. O zodie are noroc extraordinar la bani, doua zodii isi vor gasi jumatatea si o zodie are sansa vietii in plan profesional

O zodie are noroc extraordinar în plan financiar, două zodii au mare noroc în dragoste şi o zodie are şansa vieţii în plan profesional. Află dacă te numeri printre norocoşi! Citeşte previziunile complete!În septembrie, planetele Marte, Venus şi Mercur sunt în mişcare directă, iar asta înseamnă oportunităţi pentru toate semnele zodiacale.

În astrologie, planetele amintite sunt numite ”personale” pentru că, împreună cu Luna, au un impact foarte puternic asupra vieţii de zi cu zi.

Marte este planeta Acţiunii, Mercur este planeta Comunicării şi Venus este planeta Iubirii.

 

Importante sunt şi tranzitele celorlalte planete şi de remarcat este revenirea planetei Responsabilităţii, Saturn, la mersul direct, în data de 6 septembrie.

Cum şi Jupiter, planeta Marelui Noroc este, acum, în mers direct, conjunctura astrală a lunii septembrie ne ajută din plin să ne punem planurile în aplicare, să ne concentrăm pe proiectele  importante şi pe relaţii, să facem schimbările necesare şi să ne îndeplinim dorinţele şi visele.

 

În octombrie, va începe o nouă serie de ”retrogradări”, prima planetă care va intra în mişcare retrogradă fiind Venus, planeta Iubirii dar şi ”Micul Benefic” din astrologie.

Tocmai e aceea, e bine să profităm la maximum de şansele pe care ni le oferă Septembrie, cea de a 9-a lună din an.

Iar în numerologie, cifra 9 înseamnă noroc+ stabilitate şi protecţie.

 

Toate zodiile vor fi influenţate de următoarele evenimente astrologice importante:

6 septembrie:

* planeta Mercur intră în zodia Fecioară;

* planeta Saturn revine la mersul direct în zodia Capricorn.

 

9 septembrie:

* planeta Venus intră în zodia Scorpion;

* Lună Nouă în zodia Fecioară.

 

11 septembrie:

* planeta Marte intră în zodia Vărsător.

 

22 septembrie:

* planeta Mercur intră în zodia Balanţă.

 

23 septembrie:

* Soarele intră în zodia Balanţă;

* echinocţiul de toamnă.

 

25 septembrie:

* Lună Plină în zodia Berbec.

 

Ce anunţă horoscopul lunii septembrie 2018 pentru fiecare zodie:

 

BERBEC

Horoscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Berbec pune accent, mai întâi, pe carieră şi bani, iar în ultima săptămână, pe relaţii: în ziua de 23 septembrie Soarele va ajunge în sectorul Parteneriatelor din astrogramă.

Schimbări în plan profesional pot să apară din prima săptămână, dar oferte importante pot veni în jurul datei de 9 septembrie. Atunci va fi Lună Nouă  în sectorul Profesiei din astrograma Berbecilor. 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Povestea socanta a barbatului cu doua fete! Ce a cerut in biletul de adio, inainte sa isi puna capat zilelor: "Vreau ca fata malefica sa fie... "

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies