Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 octombrie 2018. Astrele ne-au pregătit multe surprize

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 octombrie 2018. Astrele ne-au pregătit multe surprize
Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 octombrie 2018. Astrele ne-au pregătit multe surprize

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 octombrie 2018. Astrele ne-au pregătit o perioadă mai liniştită, fără evenimente astrologice majore, care ne pregăteşte, parcă, pentru săptămâna 22-28 octombrie, când Soarele va intra în Scorpion şi va fi Lună Plină în Taur!

 

În această săptămână, Luna va fi, mai întâi, în zodia Capricorn, miercuri va intra în Vărsător, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă va ajunge în Peşti, unde va rămâne până în dimineaţa zilei de luni, 22 octombrie.

 

În prima parte a săptămânii, astrele ne cer să fin punctuali, responsabili şi să respectăm normele, ierarhiile şi valorile adevărate.

De miercuri, Luna în Vărsător ne va încuraja să fim originali şi independenţi, iar în ultima parte a săptămânii, accentul se va pune pe spiritualitate, generozitate, creativitate şi sensibilitate.

 

De asemenea, în prima parte a săptămânii, planetele Mercur şi Venus vor fi în armonie, încurajându-i pe îndrăgostiţi să îşi exprime şi să-şi dovedească sentimentele, iar în weekend, aspectele astrale formate de Mercur, Neptun retrograd

şi Marte ne vor cere să nu fim nici prea visători, dar nici prea impulsivi în niciun fel de relaţie.

 

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citeşte previziunile complete!

 

BERBEC

Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Berbec anunţă succes în plan profesional, provocări în relaţia cu prietenii şi timp bun pentru împăcare şi iertare, în weekend. 

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

Rețeta lui chef Ștefan Popescu de ruladă: „Ce faci când afară plouă? Îți îndulcești ziua cu o ruladă pufoasă și plină de cremă fină.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies