Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 18-24 iunie. Zodiile care vor fi afectate de Neptun retrograd

Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 18-24 iunie. Zodiile care vor fi afectate de Neptun retrograd
Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 18-24 iunie. Zodiile care vor fi afectate de Neptun retrograd

Horoscop saptamanal 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu. Neptun va fi retrograd si va scoate la lumina secrete! Zodiile care vor fi afectate de acest eveniment.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 este dominat de intrarea Soarelui în zodia Rac, în ziua de 21 iunie, eveniment care marchează solstiţiul de vară. Racul este zodia care pune preţ pe familie, casă şi prieteni apropiaţi, pe amintiri şi valori tradiţionale, dar şi pe afecţiune şi dăruire, generozitate şi respect, ca dovezi ale iubirii.

 

Un alt eveniment important va fi intrarea planetei Neptun în mers retrograd, în ziua de 19 iunie.

Neptun va fi retrograd până la data de 24 noiembrie 2018 şi va scoate la lumină secrete, va desluşi mistere, va aduce mesaje importante din astral prin intermediul viselor şi ne va amplifica imaginaţia, intuiţia, empatia şi compasiunea.

 

Berbec

 

Berbecii au noroc în dragoste, rezolvă probleme care le dau de furcă de mult timp, iar intuiţia îi ajută să îi citească rapid pe cei din jur.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Berbec anunţă o perioadă plină de întâlniri emoţionante, de amintiri şi revederi cu vechi prieteni, o perioadă în care nativii vor prefera să îşi petreacă timpul cu familia şi în care prioritare vor fi problemele celor dragi.

 

Săptămâna va începe cu un armonios aspect format de Soare şi Lună, aspect care va influenţa în mod pozitiv atmosfera din cuplu şi relaţiile nativilor cu copiii.

În ziua de marţi, 19 iunie, va începe tranzitul retrograd al planetei Neptun în zodia Peşti şi în sectorul Trecutului şi secretelor din astrograma Berbecilor.

Nativii vor fi mai preocupaţi de aflarea adevărului sau de lămurirea tuturor aspectelor unei probleme care le dă de furcă de mult timp, iar intuiţia îi va ajuta să găsească mai uşor răspunsuri la întrebări importante sau să îi citească rapid pe cei din jur.

 

Miercuri, 20 iunie, Berbecii se vor dedica profesiei, iar joi, 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac şi atenţia nativilor se va îndrepta spre familie. De asemenea, timp de o lună de zile,  Soarele în Rac le va purta noroc nativilor care vor dori să se mute în casă nouă.

 

În ziua solstiţiului de vară, Soarele va acţiona împreună cu planeta Comunicării, în sectorul Familiei din astrogramă, iar planeta Venus va fi în opoziţie cu Marte, Berbecii reuşind cu dificultate să se împartă între familie, persoana

iubită şi prieteni.

 

Ultima parte a săptămânii va fi solicitantă şi aducătoare de şanse în carieră, dar şi de posibile tensiuni în familie dacă nativii Berbec îi vor neglija pe cei dragi.

Banii vor intra în contul lor fie ca recompensă pentru rezultatele obţinute la locul de muncă, fie ca ajutor nesperat oferit de o rudă apropiată.

În plan sentimental, toată săptămâna va fi influenţată de prezenţa planetei Iubirii în casa Iubirii din astrograma Berbecilor, aspect care îi va transforma pe nativii Berbec în nişte mari noocoşi.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop Urania 16 – 22 iunie 2018. Soarele intra in zodia Racului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies