Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 18-24 iunie. Zodiile care vor fi afectate de Neptun retrograd

Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 18-24 iunie. Zodiile care vor fi afectate de Neptun retrograd
Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 18-24 iunie. Zodiile care vor fi afectate de Neptun retrograd

Horoscop saptamanal 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu. Neptun va fi retrograd si va scoate la lumina secrete! Zodiile care vor fi afectate de acest eveniment.

Taur

 

Taurii află lucruri interesante despre prietenii pe care îi credeau fără secrete. În plan personal, Taurii singuri se bucură de ajutorul astrelor şi, în weekend, îşi pot întâlni jumătatea.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Taur anunţă o perioadă cu multe călătorii sau întâlniri şi evenimente la care nativii se vor face remarcaţi cu uşurinţă, dar şi o perioadă în care nativii pot afla lucruri interesante despre prietenii pe care îi credeau fără secrete.

 

Taurii vor începe săptămâna cu dreptul pentru că luni pot primi un cadou valoros de la cineva din familie şi, dacă sunt singuri, pot întâlni pe cineva special, prin intermediul unei rude sau al unui prieten apropiat.

Marţi, 19 iunie, planeta Neptun va intra în mers retrograd prin zodia Peşti şi, până în noiembrie, va scoate la lumină informaţii şi detalii interesante despre prieteni pe care nativii îi credeau fără secrete sau îi va motiva să revină asupra planurilor personale pe termen lung.

 

Miercuri, 20 iunie, Luna intrată în Balanţă le va cere să nu mai exagereze cu munca, iar joi, 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac, unde se află, din 12 iunie, planeta Comunicării, Mercur.

Soarele şi planeta Mercur vor accentua dorinţa Taurilor de socializare, vor armoniza comunicarea cu fraţii şi vecinii şi le vor purta noroc nativilor care negociază contracte sau lucrează la diferite proiecte.

În ultima parte a săptămânii, Taurii îşi vor îndrepta atenţia spre partenerul de viaţă pentru că Luna se va afla în sectorul Parteneriatelor  din astrogramă, alături de Marele Benefic Jupiter.

Favorizate de astre vor fi şi noile afaceri sau noile colaborări în care Taurii decid, acum, să se implice. În plan personal, ziua de duminică poate fi semnificativă pentru Taurii singuri care vor să îşi întâlnească jumătatea.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop Urania 16 – 22 iunie 2018. Soarele intra in zodia Racului

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies