Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 18-24 iunie. Zodiile care vor fi afectate de Neptun retrograd

Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 18-24 iunie. Zodiile care vor fi afectate de Neptun retrograd
Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 18-24 iunie. Zodiile care vor fi afectate de Neptun retrograd

Horoscop saptamanal 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu. Neptun va fi retrograd si va scoate la lumina secrete! Zodiile care vor fi afectate de acest eveniment.

Racii pot face schimbările dorite cu adevărat. Soarele intră în zodia lor, Micul Benefic Venus le aduce noroc de bani, iar Luna şi Marele Benefic Jupiter le aduc noroc în iubire.

 

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Rac anunţă o perioadă potrivită pentru schimbare, noi proiecte şi noi relaţii, dar şi un interes special acordat călătoriilor îndepărtate, studiului şi spiritualităţii.

 

Săptămâna va începe cu un aspect armonios între Lună şi planeta Uranus, care le poate aduce Racilor şansa de a-şi face noi prieteni sau de a lua parte la evenimente speciale.

 

Marţi, 19 iunie, planeta Neptun va intra în mers retrograd în zodia Peşti şi, până în noiembrie, îi va mobiliza pe Raci să călătorească, în sfârşit, în locuri pe care doreau de mult timp să le vadă, să se întoarcă pe băncile şcolii sau sau să fie mai interesaţi de spiritualitate sau de dezvoltarea personală.

 

Miercuri va fi o zi perfectă pentru rezolvarea problemelor casnice sau administrative, iar joi, va începe o perioadă de mari schimbări pentru ei.

 

Citeste continuarea pe HUFF. 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop Urania 16 – 22 iunie 2018. Soarele intra in zodia Racului

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies