Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 30 octombrie - 5 noiembrie. Cinci zodii sunt favorizate

Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 30 octombrie - 5 noiembrie. Cinci zodii sunt favorizate
Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 30 octombrie - 5 noiembrie. Cinci zodii sunt favorizate

Luna Plină şi Mercur în Săgetător favorizează 5 zodii. Află dacă şi zodia ta se numără printre ele.

Mercur în Săgetător va amplifica dorinţa noastră de a călători în alte ţări, de a învăţa o limbă străină sau de a afla mai multe despre cultura şi istoria altor popoare sau îi va motiva pe mulţi să îşi reia studiile ori să se perfecţioneze în anumite domenii de activitate.

În plan sentimental, Mercur în Săgetător poate spori apetitul pentru aventură şi dorinţa de a cuceri, dar prezenţa lui Saturn în aceeaşi zodie va sublinia rolul pe care îl au, în orice relaţie, responsabilitatea şi maturitatea.

BERBEC

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Berbec pune accentul pe câştigurile nativilor din munca proprie.

Oportunităţile nu vor lipsi, dar nu toate se vor ridica a nivelul aşteptărilor sau multe dintre ele se vor putea concretiza abia spre sfârşitul lui noiembrie.

Berbecii pot primi oferte interesante chiar luni, 30 octombrie, dar ar fi bine ca, înainte de a lua o decizie, să afle cât mai multe despre posibilul angajator, pentru a nu avea surprize mai târziu.

Ziua de marţi, 31 octombrie, va fi dificilă pentru Berbecii care trebuie să negocieze un contract sau să susţină un examen, dar le poate aduce veşti bune legate de veniturile partenerului de viaţă.

Ziua de 1 noiembrie le va aduce noroc Berbecilor care vor renunţa la orgoliu şi la convingerea că sunt singurii care au dreptate, evitând, astfel, certurile la serviciu şi acasă.

Nici zilele de joi şi vineri nu vor fi prea liniştite, în special pentru relaţiile aflate la început, dacă nativii Berbec vor încerca să deţină controlul şi vor cere prea multe dovezi de iubire.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop AstroCafe pentru 26 octombrie: Doua zodii primesc vesti de la cineva drag - previziuni complete

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies