Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 7 iulie 2018. Declaraţiile de dragoste au efectul dorit

Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 7 iulie 2018. Declaraţiile de dragoste au efectul dorit
Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 7 iulie 2018. Declaraţiile de dragoste au efectul dorit

Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 7 iulie 2018: Declaraţiile de dragoste au efectul dorit. Armonia dintre Lună şi Venus, planeta Iubirii, se regăseşte în viaţa sentimentală a zodiilor şi nimeni nu va face economie de declaraţii sau dovezile de afecţiune.

BERBEC

Berbecii sunt în formă, puşi pe distracţie, de la primele ore ale zilei, dar trebuie să aştepte ca şi partenerul sau copiii să se ”dezmeticească”. Agenda zilei va fi încărcată, iar nativii, cu siguranţă, nu se vor plictisi. Iar dacă primesc şi invitaţii de la prieteni pe care astăzi pur şi simplu nu au chef să îi vadă, refuzul ar trebui ”servit” într-o manieră care să ”lase loc de Bună ziua”.

 

TAUR

Taurii au nevoie de mai mult somn în prima parte a zilei, după o săptămână solicitantă şi complicată, în care n-au prea avut timp pentru cei dragi. În a doua parte a zilei, Taurii se vor revanşa faţă de familie, cu tot felul de surprize şi atenţii. Nici prietenii apropiaţi nu vor fi uitaţi şi s-ar putea ca seara să vină cu o petrecere şi cu nativii Taur drept amfitrioni.

Atenţie, totuşi, la cheltuieli!

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Patru zodii care vor avea noroc la bani în luna iulie 2018

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies