Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de duminică, 1 iulie 2018

Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de duminică, 1 iulie 2018
Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de duminică, 1 iulie 2018

Horoscop Oana Hanganu pentru duminică, 1 iulie 2018.Află care-s zodiile norocoase în prima zi din ”luna lui Cuptor”! Luna iulie începe cu o zi a orgoliilor şi extravaganţei, a revoltei faţă de autoritate sau constrângeri, iar în cuplu, cu tensiuni, gelozii şi suspiciuni.

Berbecii critică pe toată lumea, dar nu acceptă ca altcineva să le spună că au greşit sau că n-au dreptate. Sau sunt foarte darnici, după care se enervează că au rămas fără bani. Iar relaţia cu prietenii are de suferit.

 

Taurii se gândesc la reparaţii, reamenajări sau la mutarea în altă casă, în timp ce partenerul nu vrea decât o zi liniştită, în care să doarmă pe săturate sau să-şi viziteze rudele.

Trebuie să găsească o soluţie de compromis!

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop săptămânal 30 iunie – 6 iulie 2018. Una dintre zodii începe o poveste de dragoste ca în filme

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies