Horoscop Oana Hanganu: Săptămâna 12-18 noiembrie este cea mai importantă din acest an!

Horoscop Oana Hanganu: Săptămâna 12-18 noiembrie este cea mai importantă din acest an!
Horoscop Oana Hanganu: Săptămâna 12-18 noiembrie este cea mai importantă din acest an!

Horoscop Oana Hanganu: Săptămâna 12-18 noiembrie este cea mai importantă din acest an! Axa Destinului se schimbă şi toate zodiile sunt influenţate. În plus, planeta Marte intră în zodia Peşti, Venus revine la mersul direct în zodia Balanţă, iar Mercur îşi începe tranzitul retrograd în zodia Săgetător.

 

Din punct de vedere astrologic, prima parte a săptămânii nu va fi marcată de evenimente foarte importante.

 

Luni, 12 noiembrie, Luna se va afla în zodia Capricorn, alături de planeta Transformării, Pluton şi de planeta Responsabilităţii, Saturn şi va fi în armonie cu Soarele aflat în zodia Scorpion.

 

Contextul astral îi va favoriza pe cei care sunt foarte punctuali şi responsabili, respectă cu stricteţe ierarhiile şi regulamentele, se concentrează pe adevăratele priorităţi şi…muncesc foarte mult.

 

Capricornul este o zodie care cere foarte muncă, seriozitate şi responsabilitate pentru atingerea obiectivelor sau îndeplinirea dorinţelor.

 

Citeşte continuarea pe pagina2. 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Bianca Drăguşanu o să înnebunească de invidie. Ce spune Cătălin Botezatu despre Adelina Pestriţu la scurt timp după ce bruneta a devenit mamă! “Nu-mi vine să cred!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Zodiile care vor forma cele mai invidiate perechi în 2019. Acestea sunt cuplurile de aur ale anului

Robi a recunoscut ce simte pentru Teodora: „Te iubesc”. Familia tinerei este, însă, împotriva concurentului de la „Casa iubirii”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies