Horoscop OFICIAL 2019. O mulțime de schimbări pentru toate zodiile

Horoscop OFICIAL 2019. O mulțime de schimbări pentru toate zodiile
Horoscop OFICIAL 2019. O mulțime de schimbări pentru toate zodiile

Anul 2019 va fi un an al schimbărilor. Se deschid uși noi și par noi provocări. Tot ceea ce știai nu va mai fi la fel.

BERBEC

- Vei începe să te gândeșți care este cea mai bună cale de a-ți îndeplini visele. A venit momentul să îți iei viață în serios și să începi să lupți pentru ce îți dorești. Pregătește-te pentru schimbări masive în zonele financiare și de confort. Anul 2019 te va ajută să te cunoști mult mai bine pe ține însăți.

Citeste si: Horoscopul CARIEREI 2019. Schimbări financiare pentru multe zodii

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

TAUR

- În anul 2019 îți vei regândi tot sistemul de valori și vei porni în aventurile pe care ți le doreșți. Vor apărea schimbări de identitate și percepție. Te ridici din propria cenușă, însă nu reușești să ai încă încredere în cei din jur. Vei învață să te iubești și să îi iubești și pe cei cărora le pasă de ține.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 29 decembrie- 4 ianuarie 2018. Noul An aduce impliniri pe toate planurile- previziuni complete pentru Kfetele.ro

GEMENI

- Vei munci mai mult pentru relația în care te afli. Vei învață să te deschizi în față celor din jur, însă doar în față celor care te merită.

Vei reuși să îți faci relații noi. Vei deveni mai responsabilă și mai productivă și vei reuși să îți stabilești prioritățile.






Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Masa de Revelion: 10 Aperitive festive pe care le vei adora

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies