Horoscop pe 10 ani - Ce te asteapta pana in 2027!

Horoscop pe 10 ani - Ce te asteapta pana in 2027!
Horoscop pe 10 ani - Ce te asteapta pana in 2027!

Multa lume te intreaba, mai ales la interviurile pentru obtinerea unui job, cum te vezi peste 10 ani? Astrele au primele raspunsuri despre ce te asteapta in urmatoarea decada.

In cei 10 ani de acum inainte vor avea loc o serie de fenomene astronomice care vor schimba complet natura zodiilor. Fiecare nativ va trece la o noua etapa evolutiva, iar primele semne de transformare se vor vedea de la inceputul anului 2018, dupa ce Uranus retrograd va parasi Scorpionul (2 ianuarie 2018). Un alt eveniment care declanseaza schimbarea va fi retrogradarea lui Mercur in Sagetator, in luna decembrie a anului 2017.

Horoscop pe 10 ani pentru zodia:

Berbec

Se anunta schimbari majore din punct de vedere profesional. S-ar putea sa iti schimbi complet optica in privinta talentelor tale neslefuite, mai ales daca esti nascut in perioada 6.04-14.04. Daca nu esti casatorit, anul acesta poate fi perfect pentru un astfel de pas.

Munca pe care in urmatorii doi ani se va vedea in buzunare abia prin 2019, anul de gratie pentru tine din punct de vedere financiar.

In 2021 iti vei petrece timpul calatorind si distrandu-te, revenind la latura ta entuziasta, usor nepasatoare, hipiota. Intre 2023 si 2025 cresc veniturile si e posibil sa mostenesti ceva important de la o ruda care te paraseste.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cele mai ghinioniste zodii in 2018! Necazurile le doboara!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies