HOROSCOP pentru săptămâna 29 aprilie-5 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Săptămână energică pentru Berbeci, în timp ce Leii își încarcă bateriile

HOROSCOP pentru săptămâna 29 aprilie-5 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Săptămână energică pentru Berbeci, în timp ce Leii își încarcă bateriile
HOROSCOP pentru săptămâna 29 aprilie-5 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Săptămână energică pentru Berbeci, în timp ce Leii își încarcă bateriile

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 29 aprilie-5 mai. Se anunță vești minunate pentru unele zodii.

HOROSCOP BERBEC-  săptămână cu pace și toleranță pentru berbeci. Luni și marți au parte de multă liniște și înțelegere din partea celor dragi, iar de miercuri spre sfârșitul săptămânii vor avea parte de zile foarte foarte bune, zile fertile, în care vor cheltui inteligent banii și energia. Sunt mai individualiști la începutul săptămânii.

HOROSCOP Taur- pun mult preț pe prieteni luni și marți, se pot împaca cu o persoană  cu care au fost apropiați în trecut.

În primele zile ale săptămânii sunt foarte populari. Joi și vineri sunt preocupați de hobby-uri și de călătorii. În weekend, după voia inimii.

Citeste si: Horoscop Urania pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2019. Ce aduce Luna Neagră în Pești pentru zodii

Citeste si: HOROSCOP arhangheli pentru zodii săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2019. Berbecii au idei geniale, Gemenii au parte de ordine divină

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: HOROSCOP chinezesc săptămâna 29 aprilie- 5 mai 2019. Bivolii au parte de momente dificile, Tigrii se concentrează pe distracție

HOROSCOP Gemeni- responsabilitate luni si marți indiferent de context, au un rol de echilibru, de a împăca oamenii dragi, au un mare rol de a fi lianti între oamenii din preajma lor. Zilele viitoare au parte de bucurie, divertisment alături de persoane apropiate.

În weekend vor beneficia de multă pace interioară.

HOROSCOP Rac -luni și marți sunt cu gândul la drum, pun preț pe moralitate, pot fi sfătuitori, îndeamnă și ajută oamenii din preajma lor. Joi și vineri dominină mediul în care trăiesc, au multă autoritate, iar în weekend au parte de surprize din partea prietenilor.

HOROSCOP Leu-  este o săptămână pentru încărcarea bateriilor, în special luni și marți, de joi până spre sfârșitul săptămânii au parte de distracție, pot să întâlnească persoane noi, sau oameni pe care nu i-au mai văzut de mult timp.

Au parte de experiențe inedite în weekend și pot face cunoștință cu persoane chiar din alte culturi. 

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019. Semene bune pentru zodii, grijă la cei dragi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies