HOROSCOP REVELION 2019 – Cea mai frumoasă noapte pentru aceste 3 ZODII

HOROSCOP REVELION 2019 – Cea mai frumoasă noapte pentru aceste 3 ZODII
HOROSCOP REVELION 2019 – Cea mai frumoasă noapte pentru aceste 3 ZODII

HOROSCOP REVELION 2019. Petrecerea de Revelion 2019 este din ce in ce mai aproape. Pentru 3 zodii va fi cea mai frumoasa noapte.

Asa cu v-am obisnuit pana acum si cum am discutat in repetate randuri, ciclicitatea evenimentelor astrale si influenta pe care acestea o au asupra noastra, isi vor spune din nou cuvantul. Astfel, desi cu totii ne-am pregatiti pentru petrecere si speram ca aceasta sa fie cea mai reusita pentru a intra cu dreptul in noul an, trei dintre zodii vor avea parte de cea mai frumoasa noapte fara a face prea mari eforturi.

Pe langa faptul ca sunt energici și deschisi, astrele le confera o nota de-a dreptul electrizanta care-i va ajuta sa aiba o noapte de revelion de neuitat.

Chiar daca astrele vor favoriza aceste zodii, nu trebuie sa ne gandim ca pentru celelalte noaptea de anul nou va fi una dezastruoasa!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

HOROSCOP REVELION 2019. TAUR

Nativii Taur vor fi mai sociabili ca nicioata iar astrele le confera incredere sporita in succesul lor. Interactiunile, discutiile si antrenul din noaptea de revelion le vor prii si taurii vor fi in centrul atentiei.

Indiferent daca sunteti sau nu implicati intr-o relatie sentimentala, veti fi ca un magnet pentru sexul opus.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop OFICIAL 2019. O mulțime de schimbări pentru toate zodiile

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies