Horoscop Roxana Luşneac săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2017! Doua zodii culeg roadele karmice

Horoscop Roxana Luşneac săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2017! Doua zodii culeg roadele karmice
Horoscop Roxana Luşneac săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2017! Doua zodii culeg roadele karmice

Roxana Luşneac a fost invitata la Teo Show si a facut horoscopul saptamanii in curs. Începem să culegem roadele karmice pe care le-am tot plătit înainte. În august am avut o perioadă în care am fost încărcaţi, însă de acum începem să depăşim.

Berbecii sunt foarte perseverenţi de felul lor. De data asta trebuie să fie ceva mai diplomaţi faţă de obicei.

Taurii sunt foarte încăpăţânaţi de fel. Săptămâna aceasta trebuie să lucreze un pic mai mult faţă de obicei. Vin câştiguri, dar şi munca e pe măsură. Trebuie să poate ceva roşu sau albastru pentru a atrage norocul.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscopul IUBIRII pentru saptamana 25 septembrie – 1 octombrie. Discutii si tensiuni in cuplu pentru mai multe zodii. Scorpionii si Leii au un weekend “fierbinte”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies