Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru perioada 16-22 noiembrie 2020. Două zodii au o săptămână grea

Horoscop rune
Horoscop rune pentru perioada 16-22 noiembrie

Iată ce anunță numerologul Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie în parte. Cine are protecție divină în zilele următoare.

Horoscop rune 16-22 noiembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat pentru Antena3.ro, horoscopul runelor pentru perioada 16-22 noiembrie 2020. Se anunță o săptămână suportabilă, dar mai bătăioasă.

Iată ce anunță runele pentru fiecare zodie în parte:
BERBEC
Se simte extraordinar de protejat. Începe să învețe lecțiile pe care le-a avut. Are protecție divină pentru tot ce fac. Trebuie să se căiască.

TAUR
Intră într-o săptămână de comentarii, mesaje. E o săptămână foarte aglomerată pentru că lui îi place comunicare, dar nici chiar așa. Îi place ca el să vorbească și ceilalți să asculte.

Citeste si: Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui!

GEMENI
O săptămână de mister. Au o aură de mister, greu să afli ce pun la cale.

Nu îi zăpăciți, nu trageți de ei pentru că nu vor spune nimic. Lăsați-i singuri, cu gândurile lor. Nu e bine să îi deranjați săptămâna viitoare.

RAC
Mai are chef de încă o mică bătălie. Nu și-a învățat încă lecția. Stați calmi, nu mai porniți bătălii pentru că totul se aranjează, câștigați în mod sigur, dar nu cu gura mare și cu scandal, ci cu rugăminte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

LEU
E întors săptămâna asta. Începe cu o amânare. Săptămâna îi oferă rezolvări sau niște adevăruri foarte importante pe care trebuie să le cunoască. În viața leilor se răstoarnă ceva. Sunt cu marcaje!

FECIOARĂ
Și-a înteles lecția. Se pune pe primul plan și pleacă la agățat.

E săptămâna cu simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, tulburător, pasional.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 14- 20 noiembrie 2020. Nativii Cal pot relua o relație veche

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor[Sursa foto: Captură TV]

BALANȚĂ
A avut o săptămână puțin mai grea. Încă nu au trecut toate, dar relaxați-vă, totul e perfect, dacă vă liniștiți. Nu mai aveți grija altora. E săptămâna învățării unei lecții de viață.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Nativii zodiei Capricorn sunt pe o pojghiță de gheață

SCORPION
Devin mai nerăbdători.

Surprizele plăcute sunt pentru cei care știu să aștepte, așa că nu mai forțați mâna norocului pentru că vine când trebuie să vină la voi.

SĂGETĂTOR
A avut o lună plină de frământări. E săptămâna în care renunțați la orgoliu și puneți pe tapet tot ce vă frământă.

CAPRICORN
O săptămână în care sunt pe o pojghiță de gheață. Sunt unilaterali: ei decid, ei execută.

Uneori au nevoie să asculte și sfatul altora pentru binele lor, mai ales pe latura de sănătate. Ei cred că sunt atotputernici.

VĂRSĂTOR
Să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore, pe parcursul săptămânii viitoare.

PEȘTI
Caută scandal. Explodează și vor să se audă doar vocea lor, au gura mare, dar un suflet și mai mare. Fiți calmi și veți câștiga mai multe dispute.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15 - 21 noiembrie 2020. Dragostea, cariera și sănătatea, dezechilibrate pentru 3 zodii

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies