Horoscop rune pentru luna noiembrie 2020. Trei zodii au parte de schimbări majore

Horoscop rune
Horoscop rune pentru luna noiembrie

Citește horoscopul runelor pentru luna noiembrie 2020. Iată care sunt cele trei zodii care au parte de schimbări majore.

Horoscop rune luna noiembrie, cu Mihai Voropchievici. Cunoscutul numerolog anunță că ne așteaptă o lună nouă plină de surprize. Maestrul Mihai Voropchievici ne dă vești bune, pentru fiecare dintre nativi.

Luna noiembrie aduce pentru unele zodii scandaluri, pentru altele multă iubire, în timp ce doar o singură zodie are parte de o mare răsplată pentru tot ce a muncit până acum.

BERBEC
O perioadă în care poate să iasă la iveală foarte multe adevăruri importante care pot veni cu marcare asupra vieții lor.

TAUR
E o lună care trebuie să se relaxeze, să își golească mentalul și să scape de fricile că rudele sau apropiații sunt suferinzi sau au o boală.

GEMENI
Sunt sfătuiți să aibă răbdare, să aștepte toate rezolvările. Lucrurile bune vin pentru cei care știu să aștepte. Nu forțați mâna norocului în luna noiembrie.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1- 7 noiembrie 2020. Trădări și tensiuni pentru 3 zodii, Kiron retrograd face ravagii

RAC
Să se aștepte la o suită de schimbări majore în perioada lunii noiembrie. Dacă ați făcut rău, la aia să vă așteptați, e o lună karmică.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

LEU
E sfătuit să vină cu schimbări în noiembrie. Să abordeze toate lucrurile care îl interesează total diferit față de cum a făcut-o până acum.

Mihai Voropchivici
Mihai Voropchivici prezintă horoscopul runelor pentru luna noiembrie[Sursa foto: captura TV]

FECIOARĂ
Are o lună de bătălii. E pusă pe certuri, pe scandal, pe gălăgie. Nu fiți îngrijorați, totul se rezolvă și fără scandal.

BALANȚĂ
Are o lună mai grea. Trebuie să fie puternică, rezistentă, trebuie să depășească niște provocări și niște încercări. Nu se culcă pe o ureche, dar e o atenționare pentru că tind să tragă la lene.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1- 7 noiembrie 2020. Trădări și tensiuni pentru 3 zodii, Kiron retrograd face ravagii

SCORPION
Are o lună de comunicare masivă. Fiți cu ochii în patru!

Nativii zodiei Pești își îndeplinesc visele

SĂGETĂTOR
O lună cu dragoste, cu pasiune, cu ceva fierbinte. E de 3 ori favorizat de forța divină.

CAPRICORN
E iubit! Cei care au muncit și au trudit acum primesc răsplata.

VĂRSĂTOR
Au o lună în care trebuie să se stabilizeze și să știe cine sunt. Trebuie să iasă în față. Arătați cine sunteți! E luna de identificare a personalității!

PEȘTI
Luna fertilității și a belșugului. Visele lor se îndeplinesc.

Sursa: antena3.ro.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 noiembrie 2020. Trădări și tensiuni pentru 3 zodii, Kiron retrograd face ravagii

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies