Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 noiembrie 2020. Trădări și tensiuni pentru 3 zodii, Kiron retrograd face ravagii

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile

Citește horoscopul săptămânii pentru fiecare zodie în parte și vezi cine va începe luna noiembrie cu dreptul.

Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămânii 1- 7 noiembrie 2020. Se anunță o săptămână plină de peripeții, în care Kiron Retrograd face ravagii, iar Mercur Retrograd în Balanță vine cu divorțuri, rupturi și certuri imposibil de reparat.

Se anunță opoziții grele și greu de descifrat, iată care sunt zodiile care vor avea parte de o săptămână liniștită și cine va fi lovit de karmă.

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- O săptămână plină de peripeții. Asta vă spun ca să vă descrețesc frunțile și să zâmbiți. Va fi opoziție Marte Retrograd și Kiron Retrograd cu Mercur Retrograd din Balanță. În realitate, chiar este un aspect foarte dur, care vă poate afecta greu cariera, viața sentimental(dragostea), familia, sănătatea, orientarea existențială și de viitor sau business. Salvarea se poate vedea pe karma complexă a fiecărui individ…

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 31 octombrie- 6 noiembrie 2020. Nativii Șarpe iau o decizie importantă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Taur- Dacă la Berbec spuneam de duritatea opoziției cu planetele din Balanță, la voi trebuie să vă spun că veți fi tulburi și în ceață și nu veți ști încotro să o luați.
Luna Albă, Luna Neagră și Uranus Retrograd din constelația voastră fac opoziție cu Soarele progresat. Sfaturile trebuiesc date individual, in functie de axa karmica a fiecarui taur in parte!

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru, astroloaga kfetele.ro[Sursa foto: Captură KANAL D]

Gemeni- Mercur va fi retrograd în Balanță la debut de săptâmănă și până la sfârșit își va relua mersul direct, dar tot va face opoziții grele și greu de descifrat, pentru unii curioși ca voi, cu cele două planete retrograde din Berbec.
Impactul karmic va fi dur pentru dragoste(compatibilități/incompatibilități), familie și sănătate și pe carieră, viitor, business, etc. Fiecare are o misiune karmică de indeplinit!

Citeste si: Horoscopul lunii Noiembrie: află care sunt zodiile care își vor găsi jumătatea în acestă lună!

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- La debut de săptămână Luna Albă va fi în rezonanță cu Luna Neagră și Uranus Retrograd în Taur.

Cuadratura Soarelui natal cu Mercur Retrograd din Balanță, Kiron Retrograd și Marte Retrograd(Berbec) anunță cumpene. La acestă intersecție de destin nu veți ști în ce direcție să o luați(dragoste, carieră, sănătate, etc) și puteți regreta pentru decizii luate în trecut(aspecte karmice) de unii singuri.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscopul lunii Noiembrie: află care sunt zodiile care își vor găsi jumătatea în acestă lună!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies