Horoscop sâmbătă, 3 august. O zi plină de neprevăvăzut!

Horoscop sâmbătă, 3 august. O zi plină de neprevăvăzut!
Horoscop sâmbătă, 3 august. O zi plină de neprevăvăzut!

Horoscop sâmbătă, 3 august. O zi plină de neprevăvăzut!

Berbec

Este o zi de succes pentru tine, ai toate şansele să te remarci, să atragi asupra ta laude şi felicitări bine meritate, pentru că participi la un eveniment care îţi provoacă o imensă plăcere. Când îţi place ceea ce faci, rezultatele nu pot fi decât excelente. O veste bună anunţată cândva îşi arată, finalmente, latura palpabilă şi spui că a meritat să aştepţi până a prins contur atât de bine, de vreme ce roadele sunt dintre cele mai profitabile.

Citeste si: Interpretarea viselor! Ce inseamna când visezi ca auzi muzica

Taur

Ai nevoie de ajutorul cuiva drag pentru a repara o problemă de care nu te poţi încă detaşa. O discuţie lucidă cu cineva din afară îţi va deschide perspective diferite asupra situaţiei care te preocupă şi ai putea observa că, ceea ce pe tine te face să suferi şi nu te lasă să te simţi bine, de fapt nu are nicio importanţă.

Sunt fleacuri, la urma urmei, dar pe care psihicul tău sensibilizat le ridică la rang de drame personale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gemeni

Retrage-te un pic din gălăgia din jurul tău, pentru că altfel nu vei putea auzi sfaturile pe care ţi le transmite intuiţia.

Eşti persoana care îşi adună cel mai bine gândurile în linişte deplină, în izolare perfectă, ca atare găseşte măcar câteva clipe în care să stai doar tu cu tine însuţi. Îţi vei recăpăta echilibrul interior în acel moment de meditaţie, de reculegere, de discuţie cu eul tău interior, pentru că de acolo vor veni la suprafaţă idei sau soluţii la problemele cu care te confrunţi în viaţa de zi cu zi, dar pe care, stresat şi captiv în mijlocul emoţiilor negative, nu le poţi auzi.

Citeste si: Zodii de femei pentru care bărbaţii ar renunţa la tot! Le vor iubi toată viaţa!

Rac

Nu aştepta ca visele tale să se împlinească de la sine. Da, vei ajunge acolo cândva, dar, dacă ai lua frâiele acestei acţiuni, roadele se vor arăta mult mai repede. Este deci o chestiune de voinţă, de liber arbitru, de implicare personală, în ceea ce vrei să obţii, pentru că drumul ar fi mult mai scurt dacă ai putea conduce tu maşinăria către succesul dorit.

A spera să se întâmple minuni din senin sau a sta la cheremul altora care ţi-au promis să te ajute, nu ar fi decât o prelungă aşteptare, când succesul e mult mai aproape de tine dacă pui mâna pe unelte chiar tu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Tradiții și superstiții de Lună Nouă. Ce e bine și ce nu e bine să faci

 

Sursa



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies