Horoscop săptămana 15-21 octombrie. Carieră, dragoste, sănătate şi bani

Horoscop săptămana 15-21 octombrie. Carieră, dragoste, sănătate şi bani
Horoscop săptămana 15-21 octombrie. Carieră, dragoste, sănătate şi bani

Horoscop saptamana 15-21 octombrie. Cariera, dragoste, sanatate si bani. Nativii zodiei Rac pot avea probleme în dragoste şi există şanse să se certe cu persoana iubită.

BERBEC

Potenţialul energetic este scăzut, dar dacă aveţi grijă de voi şi păstraţi măsura în orice, atunci puteţi evita problemele de sănătate. Se pare că doi factori principali sunt importanţi pentru o sănătate bună- păstrarea bunei dispoziţii, a speranţei, optimismului şi o alimentaţie bună. Şi dacă nu aveţi timp să aveţi o cină normală, este mai bine să vă înarmaţi cu o pungă de nuci decât cu o sticlă de băutură, de exemplu.

Sfârşitul de săptămână este deosebit de favorabil pentru procedurile cosmetice hrănitoare şi tonice. A te simţi bine în pielea ta, la propriu şi fizic, este cel mai important. Să nu dezvăluiţi secretele şi să nu le spuneţi prietenilor, căci intervenţia cuiva de data aceasta poate face mai mult rău decât bine.

Referindu-ne la educaţia copiilor, merită remarcat: nu vă aşteptaţi imediat la mari succese.

Acum mai ales,trebuie să ştiţi cum să vedeţi detaliile şi să vă bucuraţi de rezultatele mici şi zilnice. Astea-s  victoriile celor mai importanţi oameni din viaţa voastră deocamdată.

citeste continuarea pe pagin aurmatoare >>>

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop 15 octombrie 2018. Gest impresionant, bani din senin şi o vizită la psiholog

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies