Horoscop săptămâna 21-27 ianuarie 2019. Previziuni carieră, dragoste, sănătate si bani

Horoscop săptămâna 21-27 ianuarie 2019. Previziuni carieră, dragoste, sănătate si bani
Horoscop săptămâna 21-27 ianuarie 2019. Previziuni carieră, dragoste, sănătate si bani

Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 21-27 ianuarie 2019

Experiențele pe care le-ai trăit până acum trebuie să te ajute să iei mult mai ușor decizii atunci când te afli în situații asemănătoare. Chiar dacă anumite persoane se dezic de tine cu o nonșalanță surprinzătoare, important este cum reușești să integrezi tu această dezamăgire. Noul an are pentru tine multe surprize plăcute, chiar dacă tu încă te afli într-o dispoziție apatică și nu ești pregătită să acționezi.

Citeste si: 6 zodii scapă de GHINION în această IARNĂ. Urmează un val de energie pozitivă pentru ele

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Horoscop săptămânal Taur: 21-27 ianuarie 2019

De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai de fapt.

Ești ambiguă în tot ceea ce faci, iar celor din jur le vine foarte greu să îți facă pe plac. Mai mult decât atât, atunci când treci printr-o stare de spirit apatică, te ascunzi în propria carapace și nimeni nu poate interacționa cu tine. Această săptămână îți va oferi multe ocazii să faci lucrurile într-o manieră neconvențională.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Atenționare meteo! Cod galben de fenomene periculoase în mai multe judeţe

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies