Horoscop saptamana 27 aprilie - 3 mai. Urmeaza o perioada mai dificila pentru trei zodii

Horoscop saptamana 27 aprilie - 3 mai. Urmeaza o perioada mai dificila pentru trei zodii
Horoscop saptamana 27 aprilie - 3 mai. Urmeaza o perioada mai dificila pentru trei zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 27 aprilie - 3 mai 2018. Urmeaza o perioada mai dificila pentru trei zodii.

Berbec

Financiar, puteţi merge la extremă, rupând un acord, finalizând un credit. Se vor reflecta, de asemenea, investiţiile, resursele comune şi bogăţia pe termen lung. Ar fi bine să vă examinaţi planurile cu ajutorul unui consultant financiar. O chestiune imobiliară poate obţine acord sau puteţi găsi modalităţi de a vă creşte suma din cont prin fluxuri de venituri pasive.

Taur

S-ar putea să decideţi să mergeţi mai departe cu o alianţă romantică sau veţi avea o direcţie cu totul nouă.

Aceste zile pot fi unele de control perfect pentru  cele mai strânse legături, dar pot ridica şi semne de întrebare, dacă primiţi pe cât oferiţi sau dacă vă simţiţi bine în cuplu. Sub aceste efecte astrale, puteţi aduce ajustările necesare şi puteţi reveni la sincronizare.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop saptamanal Minerva 29 aprilie - 5 mai 2018. Urmeaza o perioada de foc

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies