Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2024. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni sunt în centrul atenției.”

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2024. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni sunt în centrul atenției.”
Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2024. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni sunt în centrul atenției.”

Ce se va întâmplă pentru fiecare zodie în parte, în perioada 10 – 16 iunie 2024?

Pe data de 10 iunie 2024 avem un careu între Marte, care este proaspăt intrat în semnul Taurului, și Pluton, semnul Vărsătorului. Să vedem acele energii pentru fiecare dintre noi, acele frustrări care pot ieși la suprafață și de asemeni acele senzații sau situații în care unii dintre noi nu ne mai regăsim. Să fim foarte atenți la tot felul de manifestări și de acțiuni care nu sunt conforme cu etica și cu bunele maniere.

Previziunile astrale le puteti urmari saptamanal pe canalul de YouTube WOWnews.

Zodia Berbec – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Citește și: Horoscop săptămânal 10- 16 iunie 2024. Află ce zodie reușește să finalizeze proiectele profesionale

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2024[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2024. Astrologul Minerva: “Este timpul să ținem cont de ceea ce nu funcționează."

Astrolog Ana Maria Ticea: Pentru nativii Berbec avem o săptămână în care ei sunt foarte focusați să poată să rezolve ce au de rezolvat. Vor fi foarte multe drumuri, au acte de semnat, este foarte important pentru ei să aibă în vedere că începe o perioadă foarte prielnică pentru a se redescoperi și pentru a putea să acceseze noi energii care să-i ajute să fie mult mai eficienți în munca pe care o desfășoară și să înțeleagă din tot sufletul lor că tot ceea ce urmează poate să-i ajute, să aibă și mai multe

cunoștințe într-un domeniu, să poată să acceseze sau să se înscrie la anumite cursuri și să poată să înțeleagă că tot ceea ce se întâmplă pentru ei, chiar dacă vine și cu provocări la început, îi duce cât mai aproape de linia lor de destin. Este foarte important ca în această săptămână să-și dea voie să poată să înțeleagă care sunt acele prietenii sau acele persoane care îi țin pe loc.

Zodia Taur – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Pentru nativii zodiei Taur este o săptămână foarte importantă, mai ales în ceea ce privește banii. Este foarte important pentru ei să își găsească al doilea job, dacă se poate, sau să caute noi alternative pentru a fi mai focusați pe tot ceea ce înseamnă acest parcurs profesional al lor și să poată să înțeleagă că tot ceea ce li se întâmplă este pentru beneficiul lor și îi ajută foarte mult să parcurgă o etapă din viața lor și în același timp

să și promoveze sau să poată să și evolueze dacă asta își doresc.

Zodia Gemeni – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Gemeni sunt în centrul atenției deoarece avem un stelium de planete în acest semn, Soare, Venus, Mercur în gemeni și este foarte, foarte important pentru ei să își dea voie să participe la cât mai multe evenimente, să se bucure.

Pentru unii poate fi și o schimbare de look, ei își fac foarte multe analize și foarte multe probleme în ceea ce privește și aspectul lor fizic, pot schimba ceva în acest sens Și sunt foarte dornici să poată să se înțeleagă atât pe ei cât și pe cei cu care rezonează și cu care se înțeleg, care fac parte din anturajul lor Deoarece este o perioadă foarte prosperă și benefică să poată să își negocieze sau renegocieze și salariul și să poată să parcurgă noi etape benefice în destinul lor.

Zodia Rac – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Rac se bucură de veștii bune sau pot să constate că au nevoie și de un timp al lor, au nevoie de spațiu, sunt foarte focusați pentru a-și termina și munca sau pentru a se pregăti mult mai bine la locul de muncă și pentru a putea să înțeleagă că toate aceste energii care nu îi ajută foarte mult să poată să treacă la nivelul următor, în același timp le dau forță și vitalitate sau îi ajută să poată să obțină rezultatele pe care și le doresc și să poată să se elibereze de sarcini și constrângeri acolo unde este cazul pentru fiecare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Zodia Leu – săptămâna 10 – 16 iunie 202

Astrolog Ana Maria Ticea: Nazivii zodiei Leu sunt foarte sociabili, poate unii chiar pleacă în vacanță, se bucură de relaxare, este foarte important pentru ei să acceseze noi energii și să poată să-și facă noi planuri de viitor, poate chiar și de un anturaj nou, alături de un anturaj nou. Este foarte important pentru ei să înțeleagă că toată această zonă îi poate și un pic stresa, din cauza că acest careu Marte-Pluto, în opoziție cu soarele lor și în careu în același timp, îi poate devitaliza sau destabiliza pe mai multe planuri. Le recomand să aibă foarte mare atenție în parteneriate și în tot ceea ce înseamnă o perspectivă nouă asupra unor situații care vor urma, încât să se facă cât mai bine înțeleși.

Zodia Fecioară – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2024[Sursa foto: Captură YouTube]

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Fecioară sunt într-adevăr foarte provocați din punctul meu de vedere. Unii pot încheia contracte dacă acestea au venit cu întârziere. Sunt foarte provocați deoarece toate aceste careuri cu Soarele și Mercur, Saturn, Neptun îi poate scoate de pe traiectoria lor sau le poate da senzația că foarte multe lucruri nu sunt foarte clare sau au foarte multe lucruri de pus la punct. Și au nevoie de răbdare, să se poată concentra, să poată să fie mai determinați și mai focusați pentru ceea ce au de rezolvat. Eu le recomand deoarece și luna neagră până pe 30 iunie va sta în semnul lor, să fie mult mai atenți la toată această parte care îi implică. Mai ales în ceea ce privește partea legată de aspectul fizic, de corpul fizic și de ei ca și persoană.

Zodia Balanță – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Balanță sunt foarte interesați să poată să mai delege din responsabilități, să poată să se relaxeze, încă se gândesc dacă să plece în străinătate sau nu.

Totuși le este foarte greu să plece într-o călătorie în străinătate și au foarte multe opreliști. Sunt foarte multe elemente din exterior care nu îi lasă să facă aceste călătorii sau să plece sau să poată să parcurgă o traiectorie sau un itinerariu pe care și-l doresc de mult. Sunt oarecum dezamăgiți de tot ce înseamnă contextul exterior și cei din preajma lor si au nevoie să poată să învețe să fie mai aproape de partener încât în toată această perioadă dragostea îi poate ajuta Sau persoana iubită îi poate înțelege mult mai mult decât de obicei Se pot destainui, se pot sprijini și pot să se sfătuiască cu persoanele dragi dacă au de luat decizii, este foarte important pentru ei să mai delege și din responsabilități și să poată să înțeleagă că va trebui să existe un compromis între viața de familie și viața profesională. Este foarte mult de muncă, dar într-adevăr ei trebuie să se gândească puțin și la ei.

Zodia Scorpion – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2024[Sursa foto: Captură YouTube]

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Scorpion și ei se pregătesc unii de călătorie, alții se gândesc ce investiții să mai facă, le-aș recomanda foarte mare atenție dacă au de făcut o investiție deoarece poate să nu fie atât de importantă sau de serioasă, să verifice cumva aceste contracte sau aceste acte înainte de a semna, sau persoanele cu care vor să colaboreze, să le cunoască mai bine, să fie siguri că ceea ce urmează este clar și de bun augur. Și ei se pregătesc și vor să înțeleagă ce au de făcut în continuare și spre ce ar trebui să se focuseze încât tot ceea ce fac să aibă și randament, adică să vadă și rezultate. Și să fie puțin mai deschiși în ideea de a accepta și alte puncte de vedere dacă într-adevăr se află într-o dilemă sau au de luat decizii, să vadă ce simt, ce intuiesc, este foarte important.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Zodia Săgetător – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Pentru nativii zodiei Săgetător au foarte multe pe cap, sunt foarte stresați și de partenerii și de cei cu care colaborează. Este o întârziere în toate aceste demersuri, în toate aceste acte, contracte, drumuri, servicii, pentru cei care prestează servicii, pare că anumite situații ajung la termen sau n-au respectat termenul, atât ei cât și cei cu care colaborează și este foarte stresant pentru ei să poată să rezolve toate aceste situații, dar au nevoie de cineva pe care să se bazeze. Așadar, recomand tuturor nativilor săgetători să-și găsească acei parteneri, acei oameni, acei prieteni care să nu-i dezamăgească și cu care să poată să pornească la drum pentru a rezolva câte ceva din ceea ce au de făcut.

Zodia Capricorn – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Capricorn sunt și ei foarte focusați pe muncă și au de rezolvat foarte multe sarcini. Și ei lucrează contratimp sau au de analizat anumite situații sau lucruri care parcă îi obosesc. Nu se simt atât de bine, nu au energie, nu se simt motivați. Nu mai au randament sau nu mai dau randamentul necesar într-un anumit domeniu și trebuie neapărat să schimbe ceva să poată să se mobilizeze și să transforme întreaga lor activitate într-una benefică care să-i ajute și să poată să-i determine, să se focuseze mult mai mult pe ceea ce au de rezolvat.

Zodia Vărsător – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Vărsător au și ei foarte multe planuri, putem spune că foarte multă lume se bazează pe nativii Vărsători deoarece planeta Pluto într-adevăr în aspect, ajută pe fiecare dintre noi, dacă gândim pe partea pozitivă a aspectului, să transformăm ceva și să putem să ne mobilizăm încât lucrurile să fie înspre noi, în favoarea noastră. Iar nativii vărsători și ei se relaxează, au nevoie de intimitate, au nevoie de acea oază de liniște și care în același timp să le confere și plăcere prin activități, prin ceea ce fac. Prin copii pentru cei care au copii sau își doresc copii pot apărea și vești în acest sens și de asemenea este foarte important pentru ei să fie atenți și la bani la cheltuieli la speculații de financere deoarece foarte multe situații în ultima vreme le cere acest lucru le impune acest lucru și eu le recomand foarte multă atenție în această zona în care au de cheltuit sau au de rezolvat mai multe sarcini încât să poată să le rezolve, dar cu banii să fie foarte atenți.

Zodia Pești – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2024[Sursa foto: Captură YouTube]

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Pești se ocupă de casă sau sunt mai mult pe lângă casă, deoarece toată lumea are nevoie de ei, sunt foarte multe sarcini de serviciu, foarte multe schimbări. Sunt un pic așa debusolați și dezamăgiți deoarece Saturn îi responsabilizează foarte tare, îi maturizează foarte tare și în general pune presiune pentru a rezolva foarte multe lucruri pentru ei și despre ei, atât în ceea ce ține despre corpul de corpul fizic, deci au nevoie și de un regim strict aici și nu se mai pot bucura chiar așa de foarte multe plăceri deoarece mereu este nevoie de ei. Familia îi solicită, prietenii îi solicită, partenerul îi solicită, cine nu îi solicită. Deci să fie foarte atenți la toate aceste demersuri și cum pun problema, cum comunică, deoarece toate aspectele de careu între Soare, Mercur, Saturn, Neptun îi obosesc teribil și îi destabilizează. Deci să fie foarte atenți cum și în ce fel se organizează, deoarece până pe data de 17 iunie nu se simt în formă.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2024. Astrologul Minerva: “Este timpul să ținem cont de ceea ce nu funcționează."

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies