Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2024. Astrologul Minerva: “Este timpul să ținem cont de ceea ce nu funcționează."

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2024. Astrologul Minerva: “Este timpul să ținem cont de ceea ce nu funcționează.
Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2024. Astrologul Minerva: “Este timpul să ținem cont de ceea ce nu funcționează."

Ce va aduce perioada 10 – 16 iunie 2024 pentru fiecare zodie?

Materialul integral poate fi urmărit săptămânal pe canalul de YouTube WOWnews.

Astrolog Minerva: Trebuie să știți că orice s-ar întâmpla vor fi foarte multe sentimente implicate. Apelați la disciplina de fier lui Saturn pentru a vă domina și a face lucrurile pe care de fapt n-aveți chef să le faceți, dar trebuie să le faceți. Este nevoie de compromisuri între ce vrem noi și viziunea de ansamblu, deoarece soarele în Gemeni este conjunct cu Venusul lunii.

Aveți idei noi, visați la călătorii mari, dar să știți că există și unele întârzieri și ajustări care trebuie făcute înainte de a ajunge efectiv acolo. Aveți credință că ceea ce faceți este bine, deoarece vineri, Marte, planeta acțiunii se armonizează cu planeta credinței Neptun. Cu toate acestea există încă multă tensiune emoțională și senzorială ca și cum v-ați lovi de un zid când Marte se confruntă cu Saturn. Este timpul să ținem cont de ceea ce nu funcționează.
Dacă vreți să nu aveți parte de respingere, găsiți un program care să funcționeze. Mercur în Gemeni face parte dintr-o triplă conjuncție alături de Soare și de Venus. Există o intuiție psihică puternică, deoarece Mercur se aliază și cu visătorul Neptun duminică, iar acest lucru vă ajută pe unii. Să vă împăcați cu atmosfera încăpățânată a săptămânii, iar ceilalți să vă concentrați pe muncă și pe sarcinile de serviciu, sarcinile imediate.

Zodia Berbec – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Citește și: Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2024. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni sunt în centrul atenției.”

Citește și: Horoscop săptămânal 10- 16 iunie 2024. Află ce zodie reușește să finalizeze proiectele profesionale

Astrolog Minerva: Berbec.

Lumea și partea din ea s-au schimbat dramatic în ultimul timp, dar de acum îți intri în ritm mai ales că patru planete ai care îți pot schimba viața cum nici nu te gândești. Soarele este în Gemeni evidențind aspectele financiare, angajamentele apropiate și stima de sine. De asemenea, sugerează o transformare puternică a unei situații financiare sau unei relații intime. Saturn este în Pești, stând prietenii și limitând libertatea de mișcare.
Alături de pluton retrograd face să trăiești sentimentul de ziduri care trebuie dărâmate și șansa de a reconstrui conexiunile și punțile de legătură. Venus în Gemeni presupune conversații cu partenerii sau informații despre relații și situații personale, financiare și creative, provocându-te să evaluezi deciziile și alegerile recente și să renegociezi unele aranjamente. Recunoaște-ți dorințele secrete și temerile subconștiente și ai răbdare în timp ce analizezi o altă parte sau o altă fațetă a poveștii.

Zodia Taur – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Astrolog Minerva: Taur. Tu ești în elementul tău luna aceasta și mai ales săptămâna aceasta cu Soarele care este în Gemeni. Așteaptă-te la evoluții majore care te atrag pentru a reconsidera viața, cariera și direcția în viață. Mercur în domiciliu, în Gemeni, aduce la lumină un moment al adevărului. În ceea ce privește unele relații, mai ales semnificative.

Este, dacă vreți, sfârșitul unui ciclu, dar și o șansă de a aprofunda conexiunile care îți susțin visele și care îți oferă libertatea și securitatea dorită. Mai mult, aduce dezvoltare profesională majoră. Asta înseamnă reevaluarea obiectivelor profesionale și personale și restructurarea vieții pentru a face loc ambițiilor în creștere. Venus în casa valorilor personale pune accentul pe situația financiară, ceea ce presupune o reevaluare și mai profundă a alegerilor si în special a valorilor recent achiziționate. Meriți de două ori mai mult decât te gândești că ai, deoarece ai foarte multe de oferit. Pe măsură ce vindeci stima de sine, poți atrage ce sau pe cine dorești.

Zodia Gemeni – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Astrolog Minerva: Gemeni. Este acea perioadă în care cobori în tine pentru a te odihni, a te reîncărca și a întineri. În semn de mulțumire astrului diurn care este în semnul tău. Venus aduce mesaje, perspective și comunicări prin vise sau poate informații legate de lumea ta interioară. Ai încredere în instinctele tale, te afli la sfârșitul unui ciclu de muncă care va aduce modificări în rutina zilnică sau poate trage un semnal de alarmă în ceea ce privește sănătatea. Saturn din Pești a dus la o schimbare de direcție și poate un mic ocol depinde unde ai greșit sau unde nu ai fost atent. Nu transforma aceste lucruri în resentimente. Pune mâna și schimbă-le. Când o ușă se închide, se deschid alte zece. Fii pereceptiv la ce se petrece în jurul tău, deoarece poți fi pe drumul care trebuie. O situație profesională se încălzește și îți permite oportunități neașteptate. Sapă un pic mai adânc pentru valorile tale ca să înțelegi ce înseamnă angajamentul, căsătoria și intimitatea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Zodia Rac – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Astrolog Minerva: Rac. Prietenile și conexiunile sunt în centrul atenției. Pe măsură ce soarele se mișcă prin Gemeni, el aduce informații și conversații cu oameni care dezvăluie adevăruri importante pentru voi. Ai parte de o energie extrem de fertilă, creativă, intimă și romantică. Ești liber să fii tu însuți, să dorești ceea ce vrei, să iubești pe cine vrei și să te exprimi și așa că este bine să ai parte de o schimbare a stării de spirit în ce privește dragostea, însă trebuie să fii sincer cu tine. Saturn în Pești? Îți cere să-ți reexaminezi limitele în ce privește angajamentele financiare mai ales. Ați cunoaște limitele, este foarte important dacă vei fi nevoit să cobori un pic garda atunci când este necesar. Mai precis este o șansă de a te alinia cu valorile tale și de a restructura angajamentele astfel încât să îți poți permite sprijin financiar și emoțional. Și intimitatea și securitatea dorită. Primești informații despre lumea ta exterioară, conștientizezi dorințe secrete, temeri, idei și modele subconștiente, unele autodestructive, atenție, cu privire la relații și la sănătate. Încearcă să fii un pic mai obiectiv în ceea ce îți propui.

Zodia Leu – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Astrolog Minerva: Leu. Lumea s-a schimbat și se schimbă în continuare, această perioadă este testul tău de anduranță, dacă vrei, la aceste schimbări. Ești în vizorul publicului și în topul jocului profesional, iar Venus aduce dezvoltarea și oportunitățile profesionale importante, dar și dorite. Saturn în Pești împinge să evaluezi limitele în relațiile tale, vorbesc de relațiile profesionale. În unele cazuri ar putea însemna să cobori garda astfel încât să poți primi mai ușor sprijinul de care ai nevoie. Mercur este în tTaur și s-ar putea să ai o discuție cu un prieten sau să afli informații care să-ți arate o altă față a unei persoane la care nici măcar nu te aștepți sau a unei situații. De asemenea, situația financiară se dezmorțește și la fel. O legătură intimă. În orice situație nu este niciodată înțelept să investești mai mult decât îți poți permite să pierzi pentru că până la urma urme totul se reduce la un preț. Știu că ai muncit din greu, știu, în ultimii ani mai ales, acum ai șansa să faci pasul acela înapoi și să descoperi ce ți-aduce bucurie mai degrabă decât ideea la care visezi legată de succes și care nu se mai materializează niciodată.

Zodia Fecioară – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Astrolog Minerva: Fecioară. Există schimbări importante în această săptămână, atunci sigur sunt cele care îți oferă șansa să încetinești, să-ți revizui viața și activitatea astfel încât să-ți sprijini și obiectivele. Metaforic vorbind, ești într-o călătorie spirituală care cere conștientizare și smerenie. Aduce informații și alegeri care îți pot schimba viața. Este un moment al adevărului care cere să fii sincer cu tine însuți mai presus de toate. Saturn din Pești îți aduce șansa de a-ți revizui rutinele și obiceiurile, astfel încât să-ți poți construi o viață care să te susțină atât cât servește unui scop anume. Fă-ți timp pentru a te alinea cu obiectivele tale. Nu este vorba despre succes sau imagine publică, ci despre abilitatea de a fi autentic și fidel ție și valorilor tale. Posibil să te gândești să urmezi o serie de studii aprofundate sau să obții o certificare de specialitate. Acum ai ocazia să cauți programe de educație accelerată.

Zodia Balanță – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Astrolog Minerva: Balanță. Pe măsură ce începe săptămâna, soarele în gemeni aduce la lumină fie o situație financiară, ceva legat de probleme fiscale, aici e vorba despre ceva taxe impozite, uitate, plătit, fie de o relație intimă, oriceva pe care să o percepi ca pe o situație de viață și de moarte. Trăiești sentimentul unei greutăți care spurește și îți cuprinde sufletul. Viața se schimbă și tu la fel. Ai șansa să trăiești mai profund evenimentele. Și de a conștientiza ceea ce crezi. Așteaptă-te ca totul să devină mai tumultuos și așa pregătește-te pentru viitor. Afli informații interesante legate de drumuri și de studii mai ales. Totuși există niște căi interesante pe care ți-a sugerat să le explorezi astfel încât să nu fii nevoit să ocolești lucrurile. Ai putea să te gândești la reloarea unor studii, dar va trebui deocamdată să renunți la alte planuri În schimb, ai putea cheltui mai mulți bani pe cărți, pe studii, pe diverse cursuri de specializare și chiar pe terapii alternative.

Zodia Scorpion – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Astrolog Minerva: Scorpion. Există schimbări majore săptămâna aceasta, schimbări care marchează o fază de structurare interioară, consolidarea fundamentelor spirituale și reevaluarea alegerilor. Relațiile sunt în centrul atenției. Toate acestea vor induce conversații spumoase cu partenerii, claritate și emoții puternice. În schimb, Saturn în Pești poate aduce schimbări fundamentale și el. Familia, casa, relația cu tatăl, dar și nevoia de securitate emoțională sunt în prim plan. Ai șansa să-ți reorganizezi viața pornind de la rădăcini, astfel încât să poți reconstrui totul pe temelii solide. Mercur în Taur poate aduce negocieri financiare, conversații intime și alegeri care îți pot schimba viața, cu condiția să nu e o decizie finală decât după 15 iulie. Se întrebăd multe oportunități pentru găsirea surselor de venit pasive, inclusiv investiții și afaceri proprie. Ar fi bine să explorezi zonele de investiții care te interesează, inclusiv un teren, un apartament sau o casă.

Citește și: Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...- stirilekanald.ro

Zodia Săgetător – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Astrolog Minerva: Săgetător. Recent, viața și rutinele tale s-au schimbat brusc și dramatic. Te adaptezi la noua viață, iar presiunea crește, oferindu-ți totuși o gură proaspătă de aer si timp pentru reevaluare și ție. Soarele aduce conversații constructive, informații cu privire la următorii pași care i-ai de făcut și te ajută să găsești un teren comun cu colegii și co-echipierii. Cobori în lumea ta interioară pentru a-ți odihni sufletul, pentru a te încărca și a reflecta asupra sensului profund al vieții și ce să faci ca să-ți atingi scopurile. Venus aduce evoluții interesante, relațiilor de suflet și te duce într-o călătoria descoperirii de sine și a unei adevări mult mai profund. Și descoperi, practic, o altă fațetă a poveștii. Banii pe care scontezi ar putea sosi cu întârziere. Verifică-ți conturile pentru orice eventualitate. Posibil să ai nevoie de mai multă odihnă și somn acum. Concentrează-te pe aceasta și ai grijă de tine.

Zodia Capricorn – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Astrolog Minerva: Capricorn. Saturn în Pești machează un capitol cu totul nou în viața ta, tăgându-ți atenția asupra problemelor de securitate emoțională și financiară. Îți dorești să arunci o privire la sentimentele și implicațiile acestora în viața personală. Ai șansa de a-ți reevalua finanțele, de a-ți regândi mai precis, nu atât reevalua, finanțele, bugetul, angajamentele și timpul pe care îl investești, banii și energia. Poate însemna reducerea salariului în unele cazuri sau poate înveți să-ți creezi mai puțin spațiu în jur decât crezi. Venus este în Gemeni, iată un cadru cum nu se poate mai bun. Să-ți evaluezi munca, rutinele zilnice și sănătatea, să investești și să acorzi prioritate calităților. Apar destul de multe modificări în rutina profesională. Ar putea să intre în vigoare un sistem informatic nou sau o nouă schemă de restructurare a instituției în care lucrezi și care poate avea un efect mare asupra ceea ce faci sau asupra ceea ce face echipa ta zilnic.

Zodia Vărsător – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Astrolog Minerva: Vărsător. Ai crescut, te-ai maturizat, ai învățat lecții, ai râs și ai plâns la adversitatea altora, ceea ce a marcat o perioadă de reîntoarcere interioară, de recuperare a autorității și a responsabilității. Îți reconstruiești identitatea și renunți la limitările autoimpuse care te împiedicau să fii tu. Marte in Taur pune accent pe situația financiară, pe angajamentele cele mai apropiate și valorile proprii. În comparație cu săptămânile anterioare, săptămâna aceasta va fi una în care să te miști jucăuș, ca să spun așa, și inspirat. Pare un moment excelent să abordezi acel proiect care implică foarte multă creativitate și pe care l-ai lăsat. Pentru momentul potrivit. Această senzație poate fi una obișnuită pentru unii, dar pe alții pot duce pe culmi nebănuite. După o perioadă în care ai fost conservator, această nouă ipostază și disponibilitate de a-ți asuma riscuri financiare te poate surprinde. Dacă ai vrea să soliciți o majorare de salariu acum, fă-o. Poate schimbi chiar locul de muncă.

Zodia Pești – săptămâna 10 – 16 iunie 2024

Astrolog Minerva: Pești. Tu așteaptă-te să ai cel puțin o conversație importantă cu un partener nou sau să afli ceva care te pune în fața lucrurilor împlinite. Fii deschis, păstrează perspectiva și poți învăța ce trebuie să știi. Este totuși un moment ideal pentru a-ți dezvolta practicile spirituale, de meditație și care te vor adânci într-o realitate neschimbătoare pe măsură ce lumea din jurul tău se transformă. La nivel mai profund, ai putea vedea trecutul într-o lumină nouă, permițându-ți să elibereze amintiri dureroase, oportunități, în special pentru carierele care implică construcții, proprietății imobiliare sau închirieri. Vrei un mediu de muncă stimulant care să te satisfacă si în domeniul în care lucrezi. Faci planuri să atingi acel statut și pentru a fi cu adevărat mulțumit de munca pe care o prestezi. Dispozitivele sau instrumentele pentru economisirea forței de muncă îți pot spori eficiența și acasă si la birou.



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Horoscop săptămânal 10 - 16 iunie 2024. Află ce zodie reușește să finalizeze proiectele profesionale

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Răzbunarea unui student din Constanţa. Și-a incendiat profesorul pentru nota primită la examen. Care este starea dascălului

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies