HOROSCOP saptamanal 12-18 februarie 2018 de astrologul Russell Grant. Solutii concrete la PROVOCARI la care esti predispus in functie de zodie

HOROSCOP saptamanal 12-18 februarie 2018 de astrologul Russell Grant. Solutii concrete la PROVOCARI la care esti predispus in functie de zodie
HOROSCOP saptamanal 12-18 februarie 2018 de astrologul Russell Grant. Solutii concrete la PROVOCARI la care esti predispus in functie de zodie

HOROSCOP saptamanal. Iata care sunt previziunile situatiilor pentru care astrele te predispun, pentru saptamana 12-18 februarie 2018, realizate pentru fiecare zodie conform lui Russell Grant, astrolog celebru cu experienta de peste 50 ani. Russell Grant este primul astrolog care a prezentat in ultimii 300 ani o citire profesionista de horoscop unui membru al Familiei Regale Britanice, anume Reginei Mama.

Conform lui Russell Grant, contextul astrologic pentru fiecare zodie predispune la aparitia sau activarea anumitor situatii de viata care ne pot pune in dificultate sau pot fi oportunitati pentru impliniri mult dorite.

Orice situatie are o rezolvare, orice conflict are o solutie, orice oportunitate trebuie simtita si speculata ca sa dea roade. Mai ales daca alegi sa vezi lucrurile diferit si sa actionezi diferit. Astrologul prezinta aceste potentiale situatii precum si recomandarile sale cum sa le abordezi ca sa iti fie bine.

El este considerat neoficial “astrologul Casei Regale Britanice” datorita acuratetii informatiilor oferite si a recomandarilor date membrilor familiei regale si apropiatilor lor, in aliniere cu legile Universului.

Banii, sanatatea, iubirea ne vin nelimitat daca respectam aceste reguli ce ne guverneaza oricum, fie ca ne place  sau nu.

Russell Grant este autor de carti bestseller si este personalitate media, horoscopul si activitatea sa fiind apreciate zilnic de peste 4 milioane de persoane.

HOROSCOP saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tine-ti telefonul mobil incarcat complet si la indemana pentru ca ai putea primi vesti bune de la cineva despre o posibila calatorie sau un eveniment social.

Asta implica moment de sarbatoare. Scoate-i pe toti la masa sa va bucurati. Sanatatea unei rude mai in varsta iti poate cauza o anxietate dar o zi de odihna deplina ii poate imbunatati sanatatea. Cu toate acestea, poate vei decide sa anulezi programul din weekend pentru a petrece ceva mai mult timp cu aceasta persoana. Vei fi rasplatit pentru bunatatea ta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Luna Iubirii: Ce zodii isi gasesc jumatatea. Sunt facute sa fie impreuna pentru totdeauna

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies