Horoscop săptămânal 17-23 decembrie. Luna Plină în Rac, schimbări pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 17-23 decembrie. Luna Plină în Rac, schimbări pentru toate zodiile
Horoscop săptămânal 17-23 decembrie. Luna Plină în Rac, schimbări pentru toate zodiile

Horoscopul săptămânii viitoare 17-23 decembrie stă sub semnul de Lună Plină în Rac. Schimbări importante pentru toate zodiile. Ce anunţă horoscop 17-23 decembrie 2018 pentru toate zodiile.

Berbec

 

Luna Plină de sâmbătă are loc în casa familiei, fundaţia universului tău interior, din horoscopul tău general, semn că situaţia de acasă sau felul în care se derulează lucrurile între tine şi părinţi ar putea atinge un apogeu zilele acestea. Schimbă-ţi atitudinea, dacă nu vreu să pierzi.  

 

Taur

 

Luna Plină de sâmbătă se suprapune tocmai peste axa cunoaşterii din horoscopul tău general, indiciu cum c-ai putea afla multe lucruri noi despre tine săptămâna aceasta.

Pe lângă obişnuitele momente care s-ar cere acordate meditaţiei şi introspecţiei, feedback-ul celor care te cunosc cu adevărat şi la care ţii mult ţi-ar putea fi de folos în a înţelege cum poţi să-ţi atingi potenţialul.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

2019 - un an cu adevărat FERICIT pentru 5 ZODII. Cine sunt norocoşii Horoscopului

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies