Horoscop SAPTAMANAL 17-23 septembrie 2018. Impulsuri, rebeliuni, echinoctiu si Balanta!

Horoscop SAPTAMANAL 17-23 septembrie 2018. Impulsuri, rebeliuni, echinoctiu si Balanta!
Horoscop SAPTAMANAL 17-23 septembrie 2018. Impulsuri, rebeliuni, echinoctiu si Balanta!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 17-23 septembrie 2018, saptamana in care le luam ramas bun de la zodia Fecioarei si ne pregatim sa traim echinoctiul de toamna si viata sub influenta noii energii aduse de Soarele in zodia Balantei 2018.

 

La acest moment, avem patru planete retrograde (Uranus, Pluto, Neptun si Chiron) iar Venus se pregateste sa intre in retrograd pe 5 octombrie in Scorpion.

Aceasta este o miscare importanta, Venus aflandu-se deja in perioada de umbra retrograda. Este bine sa evitam probleme si ghinioane in bani si relatii, tinand cont ce sa nu facem cat timp Venus este in aceasta faza, asa cum scrie aici.

  

Iata ce se intampla NOU in aceasta saptamana:

 

Marti, 18 septembrie 2018, Marte planeta energiei, actiunii si impulsurilor este in cuadratura cu imprevizibilul si rebelul Uranus! Iata un super aspect astral intre doua mari forte ce ne influenteaza.

Este atat de puternica aceasta combinatie de energie, incat iti da o uriasa tendinta sa vrei sa devii liber sub orice forma si sa fii rebel impotriva oricarei forme de autoritate. Daca nu esti atent, risti sa actionezi asa de impulsiv incat sa creezi o ruptura mare sau conflict.

 

Fii constient de aceasta energie dinamica pe care mai bine sa o canalizezi spre acel domeniu al vietii tale unde chiar se impune sa rupi regulile si sa te distrezi liber, fara sa creezi daune de nereparat.

Daca muncesti intr-o structura foarte ierarhizata, mai bine gaseste o refulare sociala creativa, sexuala sau un hobby in loc sa iti dai demisia sau sa te certi cu sefii. Vei simti nevoia sa fii diferit, foarte bine. Fa asta in privat cu un partener deschis la minte, nu in public prin actiuni impulsive si pripite.

 

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in horoscopul saptamanal pentru 17-23 septembrie 2018:

 

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

 

In fata ta urmeaza o saptamana in care pot fi mai multe tensiuni sau ocazii de dispute sau opozitii, deci e bine sa stii cum sa le eviti. Izbirile principale vor fi in jurul casei sau a aspectelor de familie sau vecini. Sunt posibile probleme neasteptate in jurul casei si proprietatilor, insa nimic de nerezolvat.

Insa saptamana aceasta nu aduce numai vremuri cu nori. Asteapta-te la anumite bucurii, mai ales personale, care vor avea un impact semnificativ asupra viitorului tau per ansamblu sau este vorba de un final de succes pentru un eveniment important al vietii tale.

 

Surprizele ce ti se vor intampla in aceasta saptamana te vor impacta pozitiv atat personal cat si profesional.

Noile cunostinte ale saptamanii sunt cel mai probabil din alt oras, deci asteapta-te la multa comunicare prin mail sau telefon.

 

Vesti ce au legatura cu cineva din Capricorn, Taur sau Fecioara te pot confuza. Evita conflictele cu cei nascuti in Leu, Berbec sau Sagetator.

 

Cei implicati in orice aspecte de mostenire, veti avea o saptamana de succes. Vei putea rezolva o problema complexa, ajunge la o intelegere sau vinde ceva la un pret de chilipir.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

HOROSCOP. Mihai Voropchievici şi previziunile runelor pentru săptămâna 16-22 septembrie. Leii dau de o dragoste pasională, Vărsătorii au reuşite în toate domeniile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies