Horoscop SĂPTĂMÂNAL 19-25 noiembrie 2018. Bogăţie de noi evenimente: începe zodia Săgetător, avem Lună plină, Neptun iese din retrograd!

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 19-25 noiembrie 2018. Bogăţie de noi evenimente: începe zodia Săgetător, avem Lună plină, Neptun iese din retrograd!
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 19-25 noiembrie 2018. Bogăţie de noi evenimente: începe zodia Săgetător, avem Lună plină, Neptun iese din retrograd!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 19-25 noiembrie 2018 pentru ultima saptamana intreaga din luna noiembrie dar si cea in care au loc ultimele 3 evenimente MARI ale lunii, venite in succesiune in 3 zile la rand, asa cum au fost si cele din saptamanile anterioare. Ne asteapta zilele viitoare mutarea Soarelui in zodia Sagetator, o Luna plina fascinanta in Gemeni si iesirea lui Neptun, planeta viselor, din retrograd! Toate acestea aduc o energie puternica de entuziasm si frenezie, insa sa vedem la ce o folosim.

 

In saptamana anterioara, Marte s-a mutat in Pesti, Venus a iesit din retrograd iar Mercur a intrat in retrograd.

 

Tot in noiembrie, Nodurile Lunare ce ne spun totul despre karma si destinul nostru si-au schimbat semnul pentru urmatorii 2 ani, ajungand dupa 19 ani in axa Rac – Capricorn (tu stii unde erau Nodurile Lunare cand te-ai nascut si ce spun despre destinul tau? Citeste aici); Uranus cel rebel retrograd a reintrat in Berbec pana in martie 2019, unde a mai fost 7 ani; Jupiter,

planeta norocului, belsugului si oportunitatilor a reajuns acasa in Sagetator pentru urmatoarele 13 luni, impactandu-ne tot anul 2019 cu energia sa.

 

Sunt aceste masive evenimente suficiente? Pentru noi, asa ar parea. Pentru Univers, cu siguranta nu. De ce? Pentru ca urmeaza alte 3!

 

Luni-Marti – simtim o stare de entuziasm ce se datoreaza cuadraturii dintre Marte, planeta actiunii, recent intrata in Pesti si Jupiter, planeta norocului si oportunitatilor, recent intrat in Sagetator.

Suntem dornici sa incepem aventuri noi si suntem optimisti! Insa cum sa ne folosim aceasta energie? Nu sari in nimic nou. Mercur este totusi in retrograd. A actiona impulsiv si prematur poate cauza blocaje puternice pe drum acum. Daca insa te-ai gandit la ceva de mult timp si nu ai avut inca forta si tupeul sa actionezi, acum poti profita de sansa! Marte si Jupiter chiar ne dau o mare portie de incredere pentru a pune mingea in miscare.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscopul săptămânii 19-25 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Peştii se bucură de reuşite pe plan financiar

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies