Horoscop SĂPTĂMÂNAL 19-25 noiembrie 2018. Bogăţie de noi evenimente: începe zodia Săgetător, avem Lună plină, Neptun iese din retrograd!

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 19-25 noiembrie 2018. Bogăţie de noi evenimente: începe zodia Săgetător, avem Lună plină, Neptun iese din retrograd!
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 19-25 noiembrie 2018. Bogăţie de noi evenimente: începe zodia Săgetător, avem Lună plină, Neptun iese din retrograd!

Joi 22 noiembrie, Soarele intra in Sagetator unde se va intalni timp de o luna cu norocosul Jupiter recent instalat acasa la el in Sagetator. Soarele in vizionarul Sagetator ne reaminteste ca avem nevoie sa ne conectam la ceva mai mare decat propria persoana. Ne setam obiective mari, iar religia si spiritualitatea ne pot ajuta sa le atingem. Aceasta combinatie lanseaza oportunitati norocoase incredibile pentru multe zodii, da speranta pentru noul an si potenteaza cu adevarat efectul lui Jupiter pentru urmatoarele 13 luni. 

 

Vineri 23 noiembrie, vom avea o superba Luna plina in Gemeni! In ziua de azi, cuvintele au devenit cea mai puternica arma de pe Pamant. Gemenii sunt despre cuvinte si folosirea lor. Luna plina spune sa le alegem cu intelepciune, sa gandim inainte de a vorbi, mai ales ca Mercur, planeta comunicarii, este retrograd. Avem atatea de facut si de spus acum! Luna plina ne indeamna sa iesim cu prietenii, sa ne scriem gandurile, sa socializam, sa mergem in excursii, sa stam departe de barfe si certuri, de atacuri verbale si de altercatii.

Ramai sincer si tolerant, ramanand cu ochii pe imaginea de ansamblu si abia apoi comunica-ti mesajul!

 

Sambata 24 noiembrie, incepem weekendul cu o veste mare: Neptun in Pesti iese din retrograd (este retrograd din 18 iunie). Ce a insemnat Neptun retrograd? Afla aici!   . Neptun, a 8 a planeta de la Soare, este raspunzatoare de visele si imaginatia noastra. Cat a fost retrograd, ne-a avertizat despre riscurile imaginatiei necontrolate.

Acum, ne va fi mai usor sa distingem intre vis si realitate, intre ce e frumos sa fie, dar poate ca nu acum, si ce este. Tot acum, Neptun ne va readuce aminte sa ne conectam la ce tanjim, la ce fantezii avem. Tu ce visezi? Sufletul tau ce isi doreste? Fie ca experimentezi extaz sau dezamagire sau ambele, asta iti va aduce un mesaj important de la suflet.

 

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

 

Saptamana aceasta esti mai introvertit si asta te duce sa explorezi locuri mai adanci si mai ascunse ale personalitatii tale. Ai nevoie sa faci anumite schimbari si sa iti revizuiesti prioritatile, in timp ce vei avea si de clarificat si rezolvat lucruri stagnante din trecut.

Fii atent si foloseste-ti creierul ca sa vii cu concluziile cele mai potrivite. Comportamentul tau introvertit te cam scoate din gasca si multime si te impinge spre interiorul tau si ceea ce simti. Familia si prietenii apropiati iti vor da raspunsurile de care ai nevoie.

 

Foloseste acest timp ca sa te gandesti si la viitorul tau. Poate ca dorintele cuiva apropiat devin mai clare decat erau inainte si au legatura si cu tine.

Cu cat discuti mai clar, cu atat vei sti despre ce e vorba si vei putea lua decizii in acord cu inima ta.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Horoscopul săptămânii 19-25 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Peştii se bucură de reuşite pe plan financiar

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies