Horoscop SĂPTĂMÂNAL 22-28 octombrie 2018. O săptămână şocantă, puternică, transformatoare! Află de ce!

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 22-28 octombrie 2018. O săptămână şocantă, puternică, transformatoare! Află de ce!
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 22-28 octombrie 2018. O săptămână şocantă, puternică, transformatoare! Află de ce!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 22-28 octombrie 2018, ultima saptamana completa a lunii octombrie. Marile evenimente ale acestei saptamani electrizante sunt Luna plina in Taur de marti 23 octombrie si intrarea Soarelui in zodia Scorpionului din 24 octombrie cu schimbarea energiei in care vom trai o luna. Luna pe care o vom trai sub influenta dramatica a Scorpionului ne da o noua oportunitate sa ne acceptam FARA RUSINE propriul intuneric bine ascuns, sa ne gasim si sa ne privim misterele si adancimile.

 

Perioada zodiei Scorpionului este cea in care trebuie sa iti permiti sa fii TU in totalitate, oricat de ciudat, nebun sau atipic ai fi si ai ascuns bine asta, de rusine, de frica de a nu fi judecat si respins de altii, neiubit, exclus si singur.

 

Ai nevoie sa fii curajos si sa tii de adevarul tau fara compromisuri ce nu te reprezinta cu adevarat.

Energia Scorpionului nu este pentru cei slabi de inima…

 

Cu o Luna plina in Taur aflata in conjunctie cu nimeni altul decat cu Uranus retrograd, planeta lord al imprevizibilului si neasteptatului, pregateste-te pentru o calatorie in roller coaster in aceasta saptamana. Asteapta-te la neasteptat, oricare ar putea fi el si indiferent sub ce forma s-ar prezenta. Atmosfera duduie de intensitate si electricitate!

Luna plina in Taur iti poate aduce, asadar, o mare surpriza. Uranus si Luna sunt in opozitie cu Soarele si cu Venus retrograd, iata o combinatie foarte volatila si karmica! Sa ne pregatim si sa fim constienti de aceasta energie care activeaza intimitatea, sexualitatea, increderea, adevarul, relatiile. Tot ce nu este in echilibru si in binele inalt va fi pus sub lumina reflectoarelor Universului pentru reajustare si recalibrare.

 

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

 

Stresul este starea cea mai proasta a creierului, deci relaxeaza-te si indrazneste sa privesti clar si direct problemele si situatiile care te sufoca, pentru a le putea rezolva corespunzator. Obligatii suplimentare sunt pe drum spre tine, iar pana cand nu le gestionezi cum trebuie, nu vei putea face fata tuturor.

Controleaza-ti stresul sub toate formele pe care le ai la indemana si fii brici in obligatiile tale.

 

In ciuda stresului, este o saptamana memorabila in ceea ce priveste cat de unic esti si cum chiar esti in stare sa iti faci propriile alegeri, indiferent cine ce crede. Asta implica sa dai permisiune si altora sa aiba alegerile lor, iar acest sentiment de eliberare ar trebui sa te tina energizat zile la rand, daca nu ramai blocat in asteptari nesanatoase.

Daca reusesti sa ai incredere in tine, tu vei fi persoana care da putere altora sa isi gestioneze situatiile emotionale. Oricat de vulnerabil ai fi, altii vor fi cel putin la fel de fragili si cu nevoi.

 

Afirmatia saptamanii care iti da PUTERE: “Eu simt iubirea.”

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Otrava din ciorbă. Greşeala pe care o fac toate gospodinele atunci când gătesc ciorba

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies