Horoscop SĂPTĂMÂNAL 24-30 decembrie 2018. Se încheie 2018, anul cu 8 astre retrograde! Ce FINAL DE AN ai? Ce lecții de viață ai primit?

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 24-30 decembrie 2018. Se încheie 2018, anul cu 8 astre retrograde! Ce FINAL DE AN ai? Ce lecții de viață ai primit?
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 24-30 decembrie 2018. Se încheie 2018, anul cu 8 astre retrograde! Ce FINAL DE AN ai? Ce lecții de viață ai primit?

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 24-30 decembrie 2018 , ultima saptamana a anului 2018, un an puternic si controversat care ne-a dat mari provocari in special datorita planetelor retrograde. In 2018, am avut cu totii de-a face cu nu mai putin de 8 astre retrograde de-a lungul anului, o perioada fiind in acelasi timp ! Multe lectii, multe mesaje, multe schimbari ? Tu cu ce te-ai ales ? Afla mai jos !

 

Din fericire, ultima saptamana a anului ne scuteste de evenimente astrale bulversante; atmosfera este chiar calma, cu Soarele recent mutat in ambitiosul si practicul Capricorn care ne ajuta sa ne organizam mai bine pe durata acestor zile de sarbatoare.
Influenta recentei Luni pline in Rac se simte asupra zilelor de Craciun.

Emotiile detin loc de cinste, in special cele ce tin de familie, casa, copilarie, suflet.

Nu ne temem de ele, le onoram, le simtim si vedem cu ce ne ajuta acum. Avem ceva de vindecat din trecut? Avem mai multa iubire de oferit? Citeste aici Horoscopul Craciunului 2018, cum iti este influentat Craciunul de planete, in functie de zodie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: HOROSCOP COMPLET 2019. Cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea în noul an!

Anul 2018 se incheie si nu exista final de an fara a privi in urma si a vedea ce ne-a adus. Desi acest obicei este firesc la orice final de an, 2018 a fost un an bomba din punct de vedere lectii de viata aduse de cele 8 astre retrograde!

Iata care au fost lectiile de viata aduse de planetele retrograde. Tu le-ai asimilat si le ai in rucsacul cu care mergi mai departe in calatoria vietii tale din 2019 incolo?


#1. Jupiter Retrograd (8 martie 2018 – 10 iulie 2018)

Planeta cunoscuta pentru norocul adus, Jupiter ne impinge sa exploram spiritualitatea, filozofia si adancurile mintii noastre. Ne si incurajeaza sa credem in noroc: daca vrem sa prosperam, trebuie sa avem incredere in drumul pe care mergem.
Cand Jupiter este retrograd, in loc sa ne uitam la norocul pe care il avem si unde ne poate duce acesta in viata, suntem invatati importanta introspectiei si a reflectiei de sine ca sa putem creste si deveni cea mai buna versiune a noastra.


De ce este important? Daca vrei sa obtii ceea ce nu ai obtinut, trebuie sa devii cine nu ai fost pana acum. Asta se poate intampla doar daca esti dispus sa privesti in tine, sa vezi unde trebuie sa te schimbi si sa cresti si sa rezisti in procesele dificile si necesaer de transformare.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mulți români nu știu asta! Ce se dă de pomană pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies