Horoscop SAPTAMANAL 24-30 septembrie 2018. Zile IMPREVIZIBILE cu Luna plina si Pluto iesind din retrograd! Ai CURAJ?

Horoscop SAPTAMANAL 24-30 septembrie 2018. Zile IMPREVIZIBILE cu Luna plina si Pluto iesind din retrograd! Ai CURAJ?
Horoscop SAPTAMANAL 24-30 septembrie 2018. Zile IMPREVIZIBILE cu Luna plina si Pluto iesind din retrograd! Ai CURAJ?

Horoscop  saptamanal.  Iata horoscopul saptamanal 24-30 septembrie 2018, ultima saptamana a lunii septembrie 2018 (cand a si trecut??) si prima din zodia Balantei. Este saptamana in care avem doua mari evenimente: o Luna plina teribil de provocatoare, imprevizibila si curajoasa in Berbec marti 25 septembrie, precum si iesirea lui Pluto din retrograd duminica 30 septembrie! Atunci cand planeta transformarii, mortii si renasterii revine la miscarea directa din hibernarea sa anuala retrograda, nu ne mai putem tine ochii inchisi din fata noii noastre identitati.

Sa fim pregatiti, pentru ca luna octombrie va continua sa aduca transformari si mai adanci si care pot misca sufletul cu adevarat.

Horoscop  saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Acesta este marele tau moment, draga Berbec.  Toti ochii sunt pe tine! A trebuit sa te bazezi mai mult decat de obicei pe altii o vreme dar atunci cand ti se da lumina reflectoarelor vietii, incepi sa stralucesti.
Pregateste-te pentru o saptamana a adevarului, realizarilor si deciziilor, cel mai probabil avand legatura cu un aspect de sanatate sau cu un proiect care ti-a captat atentia de ceva vreme. 
Disciplina, draga Berbec, disciplina!
Tot acum ti se iveste oportunitatea sa pui capat relatiei cu anumiti oameni care te preseaza, manipuleaza sau extenueaza sau situatiilor care iti cauzeaza stres inutil.  Tu esti in centrul tuturor intamplarilor si evenimentelor din viata ta si uneori te simti ca si cum ai fost aruncat acolo.
Asteapta-te la desfasurari rapide de situatii. Observa ce se intampla, pentru ca sa iti asumi cum doresti sa mergi mai departe pentru binele tau.


Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Top 4 zodii care isi schimba viata la 180 de grade TOAMNA aceasta

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies