Horoscop SAPTAMANAL 24-30 septembrie 2018. Zile IMPREVIZIBILE cu Luna plina si Pluto iesind din retrograd! Ai CURAJ?

Horoscop SAPTAMANAL 24-30 septembrie 2018. Zile IMPREVIZIBILE cu Luna plina si Pluto iesind din retrograd! Ai CURAJ?
Horoscop SAPTAMANAL 24-30 septembrie 2018. Zile IMPREVIZIBILE cu Luna plina si Pluto iesind din retrograd! Ai CURAJ?

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
De ceva vreme, focusul tau a fost pe munca, sarcini, datorii, lucruri de facut si tot ce inseamna acest domeniu asumat cu responsabilitate. Aceasta saptamana si Luna plina in Berbec iti aduce un ragaz de la toate acestea. Incearca sa uiti sa tot alergi de colo colo multumind pe toata lumea. Ce vrei de fapt sa faci? Dupa ce tanjeste sufletul tau? Uita lumea si fa orice iti aduce bucurie!
Aceasta perioada semnifica si finalul a ceva. O desfasurare neasteptata de lucruri se poate intampla care sa iti afecteze o pozitie intr-o institutie mai mare, dar totul spre binele tau. Sau un mare secret sa iasa la iveala. Sau poate ca tu esti cel ce scoate la iveala ceva bine ascuns pana acum, deci asuma-ti consecintele.
Intuitia ta este foarte bune acum deci poti simti bine ce vor oamenii sau care este urmatoarea miscare buna in jobul tau. O aventura amoroasa, un copil sau un proiect creativ au darul de a te reconecta la a simti bucuria de a trai! Fa-ti timp sa te odihnesti si meditezi.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR .RO.


Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Top 4 zodii care isi schimba viata la 180 de grade TOAMNA aceasta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies