Horoscop SĂPTĂMÂNAL 3-9 decembrie 2018. Săptămână nebună în cer! Ce aduce pentru zodii

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 3-9 decembrie 2018. Săptămână nebună în cer! Ce aduce pentru zodii
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 3-9 decembrie 2018. Săptămână nebună în cer! Ce aduce pentru zodii

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanii 3-9 decembrie 2018, o saptamana cu adevarat nebuna in plan astral. De ce? Mercur si Chiron isi dau mana si pornesc in miscare directa. Avem o Luna noua in Sagetator vineri, iar combinatia Neptun, Soare si Marte raspandeste in jur o ceata misterioasa si magica. Nu poti vedea nimic clar, dar este vremea sa lasi Universul sa-ti “vorbeasca”. Vei primi mesajul la momentul potrivit.

 

Mercur retrograd pana acum intra in miscare directa joi si nimic nu va mai fi cum a fost. Indiferent ce faci, esti “orb”. Accepta pur si simplu lucrurile asa cum sunt si ia cat mai putine decizii posibil. Si daca, totusi, trebuie sa iei niste decizii, nu te pripi. Analizeaza si accepta faptul ca te poti razgandi imediat ce vor iesi alte informatii la lumina.

 

Ca si cand Mercur n-ar fi fost de ajuns, Neptun in Pesti tulbura apele si mai mult. In cuadratura cu Soarele si in conjunctie cu Marte, Neptun aduce confuzie si inspiratie divina deopotriva. Ce inseamna? Poate deziluzie, poate inspiratie, dispozitie romantica, viziuni spirituale. Neptun poate fi prietenul tau, depinde cum te pozitionezi! 

 

 

O alta veste buna a saptamanii: Chiron, vindecatorul, invatatorul, este in Pesti.

Te tine de mana, paseste alaturi de tine sit e ajuta sa atingi intelepciunea cosmica. Mercur, Chiron, Nodurile lunare in Rac si Capricorn te ajuta sa vezi in profunzime, sa intelegi modelele karmice din viata ta si sa le eliberezi. Pe masura ce Chiron intra in miscare directa duminica, iti transmite mesajul ca a venit vremea sa-ti vindeci ranile trecutului, sa mergi inainte, dar intr-o alta stare de constienta. 

 

Nu arata rau saptamana, nu-i asa?! Afla in continuare ce aduce pentru fiecare zodie in parte. 

 

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

 

Saptamana excelenta pentru Berbeci. Analizezi cele mai profunde dorinte pe care le vrei indeplinite. Din punct de vedere profesional, incep sa apara roadele muncii tale de pana acum, in timp ce se paveaza drumul spre alte proiecte mai mult sau mai putin secrete.

Te bucuri de aprecierea oamenilor si de admiratia celor cu care lucrezi. In plan amoros, ai parte de aceleasi momente de grandoare. Esti in centrul atentiei partenerului de cuplu, iar daca esti singur, a venit timpul sa iti marturisesti sentimentele fata de persoana care te intereseaza.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Prime substanţiale de Crăciun şi multe zile libere. Cine sunt fericiţii angajaţi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies