Horoscop saptamanal AstroCafe pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017! Pierderi majore pentru doua zodii

Horoscop saptamanal AstroCafe pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017! Pierderi majore pentru doua zodii
Horoscop saptamanal AstroCafe pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017! Pierderi majore pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017.

Berbec

O săptămână foarte importantă în plan profesional! Se conturează o etapă nouă, cu multă activitate, sarcini de lucru de anvergură, relaţii colegiale tumultoase. Este rost de obţinerea uor colaborări fructuoase, cel puţin pentru un an de zile de acum încolo. Sănătatea este foarte vulnerabilă în mod special pe segmentele sistemului digestiv şi pe extremităţile picioarelor. Ar fi bine să-ţi planifici un program de îngrijire corporală şi analize medicale.

Şansele de a găsi variante miraculoase de vindecare sunt foarte mari. În plan personal se îmbunătăţeşte relaţia cu partenerul de viaţă sau divorţul şi căsătoria pot lua turnuri favorabile.

Taur

Se conturează noutăţi sentimentale în această săptămână. Se lămuresc animozităţile vechi, atât în relaţia cu persoana iubită, cât şi în relaţia cu copiii. Totuşi, discordia este prezentă, astfel că mai pot apărea discuţii aprinse şi controverse.

Cu puţin efort şi deschidere mentală sinceră spre dialog şi cooperare, totul se poate rezolva favorabil pentru toată lumea. În plan profesional se deschide o nouă etapă care aduce schimbări impresionnate şi definitive. Poate fi vorba despre implicarea în activităţi noi, apariţia unor colegi noi de bună calitate sau chiar poate fi vorba despre obţinerea unui nou loc de muncă. Sănătatea este pe un trend ascendent.

Gemeni

Treburile gospodăreşti şi relaţiile familiale îţi atrag atenţia în mod deosebit în această săptămână.

Se deschide o nouă etapă domestică, astfel că reamenajările de decor, îmbunătăţirea condiţiilor locative chiar mutarea într-o locaţie nouă vor fi luate în calcul. Eşti sprijinit de cei dragi, iar ideile şi propunerile lor ar fi bine să le iei în serios şi să le aplici. Sentimental sunt şanse să te îndrăgosteşti, să legi o relaţie frumoasă şi de bun augur, practic începând o etapă de lungă durată în acest sens.
La serviciu ai multe de făcut, însă cum starea ta de spirit este foarte bună vei lucra cu plăcere la unison cu ceilalţi. Dar nu forţa nota şi dozează-ţi eforturile!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mihai Voropchievici - Ce trebuie sa faci cand ai dubii: "Se iau doua biletele, pe hartie alba..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies