Horoscop saptamanal AstroCafe pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017! Pierderi majore pentru doua zodii

Horoscop saptamanal AstroCafe pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017! Pierderi majore pentru doua zodii
Horoscop saptamanal AstroCafe pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017! Pierderi majore pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017.

Capricorn

Eşti animat de gânduri măreţe, idealuri nobile şi de filozofii noi de viaţă. Sunt momente speciale în care îţi vei schimba radical mentalitatea şi felul în care te raportezi la oameni şi fapte. Se conturează o perioadă în care studiile, cercetările, documentarea şi călătoriile îndepărtate vor reprezenta subiecte de mare interes pentru tine. Sunt şanse de evoluţie personală şi profesională, bine fiind să profiţi din plin de ele. Relaţii noi cu străinătatea, fie pentru studii, fie pentru muncă sau călătorii de agrement. Profesional eşti bine văzut şi susţinut de către şefi şi de către oficialităţi ai unor instituţii importante. Schimbare de statut socio-profesional.  

Varsator

Este important ca în această săpătmână să acorzi atenţie sporită segmentului financiar, mai ales secţiunii bani, bunuri comune cu alţii, moşteniri şi partaje. Se deschide o etapă de câştig de la şi prin alţii, se lămuresc chestiuni financiare şi materiale trenante.

Documentele financiare şi demersurile privitoare la investiţii şi la achitarea datoriilor reprezintă teme importante pe termen lung. Recomandabil este să eviţi contractarea creditelor şi acumularea datoriilor de orice fel. Relaţiile cu străinătatea sunt dinamice, existând şanse de a relaţiona cu persoane deosebite şi de a călătorii. Schimbarea mentalităţii şi orientarea spre studii şi documentare.

Pesti

Se animă foarte mult segmentul partenerial începând cu această săptămână. Este rost de parteneriate noi, fie că este vorba de planul personal, fie de cel profesional. Unele colaborări sau un mariaj se pot destrăma rapid, fără echivoc. Este bine să te desprinzi de relaţiile şi situaţiile care nu mai funcţionează şi să te pregăteşti de altele noi. Este important acum să te concentrezi pe interesele tale şi pe ceea ce îţi este ţie util. Financiar apar oportunităţi noi de câştig de la şi prin alţii. Poate fi vorba de obţinerea unor moşteniri, lămurirea unor partaje sau achitarea unor datorii vechi. Evită acumularea altora şi investiţiile nefondate!



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Mihai Voropchievici - Ce trebuie sa faci cand ai dubii: "Se iau doua biletele, pe hartie alba..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies