Horoscop saptamanal BANI 1-7 octombrie 2018. Pluto iti “umbla” la portofel

Horoscop saptamanal BANI 1-7 octombrie 2018. Pluto iti “umbla” la portofel
Horoscop saptamanal BANI 1-7 octombrie 2018. Pluto iti “umbla” la portofel

Horoscop saptamanal BANI.  Saptamana incepe cu proaspata iesire din retrograd a lui Pluto. In 5 luni de miscare retrograda, Pluto a eliminat brutal si fara menajamente tot ce nu era pentru binele nostru in viata noastra. Relatii, situatii, proprietati, conceptii… Am ramas acum la 1 octombrie cu ce avem nevoie, cu ce ne este menit sa avem in continuare, pentru ca tot Pluto a si plantat semintele pentru ce e menit sa ramana.

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Nu trebuie neaparat sa fii rabdator ca sa ai bani. Sunt momente in care trebuie sa fii insistent si sa urmaresti pas cu pas activitatea (fie ca este afacere pe cont propriu, fie ca esti angajat undeva).
Nu asteptata ca sa vezi rezultatul final! Implica-te!
Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Banii sunt un fel de asigurare pentru securitatea ta financiara. Muncesti din greu pentru a-i obtine, dar iti aduc si sentimentul de liniste de care ai nevoie. Daca vrei sa impresionezi niste oameni care ti-ar putea schimba viitorul si sa faci un pas inainte, incearca un proiect special.
Vei fi uimit de rezultate!

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce zodii insala cel mai des. Fereste-te de ele

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies