Horoscop saptamanal BANI 15-22 februarie 2018. Ce bani faci sau nu in functie de zodia ta

Horoscop saptamanal BANI 15-22 februarie 2018. Ce bani faci sau nu in functie de zodia ta
Horoscop saptamanal BANI 15-22 februarie 2018. Ce bani faci sau nu in functie de zodia ta

Horoscop saptamanal BANI. Iata ce indica configuratia astrala despre casa banilor pentru fiecare zodie pentru saptamana 15-22 februarie 2018 in horoscopul saptamanal despre banii tai cei de toate zilele.

Cum sa tragi cele mai bune beneficii pentru tine in functie de zodia ta?

Banii sunt o energie pe care o folosesti ca sa deschizi sau sa inchizi usa prosperitatii in viata ta. Iar aceasta usa depinde foarte mult de ceea ce crezi despre ei, ce actiuni faci, dar si de conjunctura astrala. Sunt zile in care atragi usor banii, ai idei bune din care scoti bani, intalnesti oamenii potriviti; altele in care trebuie sa ii astepti cu rabdare si incredere sau sa ii cheltui cu intelepciune.



Horoscop saptamanal BANI. BERBEC

In aceasta saptamana, activitatea ce tine de cariera iti aduce si entuziasm si drama dar si un pic de imprevizibilitate.

Ideile plutesc in jur dar trebuie sa monetizezi una din ele inainte de a trece la urmatoarea, altfel te vei gasi fara suficienti bani lichizi. Sunt aspecte astrale ce iti marcheaza si casa relatiilor cu ceilalti.

Multe se schimba aici si ti se cere sa fii diplomat cu privire la cui dai atentia ta acum. Deciziile iti sunt ghidate de iubire.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop AstroCafe pentru 14 februarie: Surprize de Ziua Indragostitilor pentru trei zodii

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies