Horoscop saptamanal BANI 27 august – 2 septembrie 2018. Mercur e in Leu si Marte in Capricorn. Ai noroc la bani?

Horoscop saptamanal BANI 27 august – 2 septembrie 2018. Mercur e in Leu si Marte in Capricorn. Ai noroc la bani?
Horoscop saptamanal BANI 27 august – 2 septembrie 2018. Mercur e in Leu si Marte in Capricorn. Ai noroc la bani?

Horoscop saptamanal BANI. Saptamana 27 august – 2 septembrie marcheaza finalul verii si inceputul toamnei. Este vremea sa spui multumesc pentru toate care ti s-au intamplat, bune sau mai putin bune. Suntem in zodia Fecioarei, Mercur este in Leu, iar Marte iese din retrograd, in Capricorn. Acest lucru se traduce printr-o comunicare mai buna, proiecte si planuri noi, mai ales in ceea ce priveste cariera.

 

Marte in Capricorn actioneaza strategic, in special cand vine vorba de miscari in cariera.

Marte in Capricorn pare motivat de bani, dar in realitate cauta prosperitatea pe termen lung si stabilitatea ca o constanta in viata. El are nevoie de munti inalti pentru a se urca pe ei cu forta, pasiune, actiune si energie. Si va reusi! 

Afla daca ai sau nu noroc la bani in saptamana 27 august – 2 septembrie. 

In fiecare luni, va asteptam pentru horoscopul saptamanal BANI pe Sfatulparintilor.ro. 

 

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O saptamana cu destul de multe tensiuni si compromisuri. Nu este tocmai ce-ti doresti, insa va trebui sa treci peste ce se intampla. Cere sfatul partenerului de cuplu sau cuiva din familie. Poti primi niste indicatii pretioase. 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Noutati in noul sezon "Exatlon”: trasee mult mai dificile si o noua modalitate de eliminare! Reality-ul va fi difuzat, incepand din 29 august, de miercuri pana duminica, de la 19:30

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies