Horoscop săptămânal BANI 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Venus retrograd, în Balanţă. Cum îţi influentează banii

Horoscop săptămânal BANI 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Venus retrograd, în Balanţă. Cum îţi influentează banii
Horoscop săptămânal BANI 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Venus retrograd, în Balanţă. Cum îţi influentează banii

Horoscop saptamanal BANI. Soarele este proaspat instalat in zodia Scorpionului iar Luna a fost plina saptamana trecuta si in conjunctie cu imprevizibilul Uranus. Dupa o saptamana complexa, agitata si plina de schimbari de situatii, acum trecem in alta energie. Octombrie isi da ultimul spectacol astral in ziua de miercuri, 31 octombrie. Nu doar ca are loc sarbatoarea Halloween, dar in aceasta zi Venus retrograd se muta din Scorpion in Balanta pana pe 16 noiembrie, iar Mercur, planeta comunicarii, mintii si gandurilor, se muta in expansivul si vizionarul Sagetator pana pe 6 decembrie 2018.

 

In aceasta perioada, nu te grabi sa inchei socotelile cu nimeni, nici sa te desparti de nimeni, in special daca esti intr-o relatie de foarte mult timp.

 

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

 

O perioada in care iei in calcul reesalonarea datoriilor din trecut.

Te simti coplesit de cat de multe datorii ai acumulat in ultima vreme, cu cheltuieli nechibzuite. Cere ajutorul unui analist financiar ca sa-ti fie mai usor.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Asta este cea mai rapidă şi săţioasă SALATĂ! Este perfectă pentru cină

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies