Horoscop saptamanal BANI 3-9 septembrie 2018. Abundenta sau datorii? Unde te incadrezi?

Horoscop saptamanal BANI 3-9 septembrie 2018. Abundenta sau datorii? Unde te incadrezi?
Horoscop saptamanal BANI 3-9 septembrie 2018. Abundenta sau datorii? Unde te incadrezi?

Horoscop saptamanal BANI. Saptamana 3-9 septembrie nu este lipsita de evenimente astrale importante. Ele contribuie la restabilirea noastra dupa zbuciumul ultimelor luni dar si asezarea noastra pe alt fagas.

 

Abundenta energiei zodiei Fecioarei ne aduce organizare, structura si constructia unei fundatii solide. Cand vine vorba de munca si sanatate/stare de bine, vom simti ca detinem controlul complet, ca stim ce sa facem, ca e usor sa ne fie bine. 

 

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O saptamana bogata din punct de vedere financiar. Ai cateva discutii cu partenerul de cuplu in legatura cu cheltuielile casei. S-ar putea sa fie mai mari decat este cu adevarat necesar. 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Gogosari umpluti cu conopida pentru iarna! Ce trebuie sa le pui pentru a se mentine crocanti si aromati

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies