Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 11-17 MARTIE 2019. Cosmosul aduce o energie specială! Suntem în plin Mercur retrograd şi ultima săptămână în zodia Peşti!

Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 11-17 MARTIE 2019. Cosmosul aduce o energie specială! Suntem în plin Mercur retrograd şi ultima săptămână în zodia Peşti!
Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 11-17 MARTIE 2019. Cosmosul aduce o energie specială! Suntem în plin Mercur retrograd şi ultima săptămână în zodia Peşti!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 11-17 martie 2019 ; intram in cea de-a doua saptamana cu Mercur retrograd in Pesti si deja trebuie sa ne fi acomodat cu ritmul sau : poate am dat peste cineva din trecut, poate am recuperat cu vechi prieteni, poate am revizitat idei sau optiuni luate pana in acest tranzit si acum vedem si alte variante sau le modificam pe cele luate ; poate finalizam unele proiecte.

Orice are fiecare dintre noi, suntem in mijlocul acestei energii si am face bine sa ne acomodam cu ea. Mai avem pana pe 28 martie. Mercur se intalneste cu Soarele in Pesti in aceasta saptamana si este timpul pentru o decizie importanta! Intrebarea “cum?” inca te poate preocupa, dar macar acum te dumiresti cu privire la ce ai de facut si tot este jumatate de batalie castigata.

Afla tot ce ai nevoie sa stii despre Mercur retrograd 2019 in Pesti si zodia ta, ce sa faci si ce sa NU faci!

Toata saptamana, Luna este in crestere de luminozitate, indreptandu-se spre ultima superluna a anului 2019 ce va avea loc cealalta saptamana, pe 20 martie. Luna ne ajuta prin fazele sale de acum sa ne cream un model de plan si sa il testam.

Sa ne asteptam la hiper activitate spre mijlocul saptamanii cu Luna in Gemeni ce se conecteaza cu multe planete pe Cer: se pune de o intalnire, de comunicari si de treaba! Cu Marte, planeta actiunii si energiei, in trigon cu Saturn, planeta serioasa a responsabilitatii si muncii sustinute, in ziua de Joi, actiunea strategica va duce la cele mai bune rezultate!

Soarele si Mercur se intalnesc in timp ce sunt in sextil cu Pluto, planeta renasterii, finalurilor si inceputurilor, dar si in cuadratura cu norocosul Jupiter, de Miercuri si pana Sambata, iar asta sigur ne

va incarca bateriile la putere maxima si ne va da increderea nercesara. Poate cam multa? Este bine sa impingem spre ce vrem acum chiar daca sarim pe alocuri limitele. Si ce daca? Nu are nimic sa ne testam puterea. Sperantele si visele sunt aici ca sa fie vazute si auzite! Exerseaza-ti muschii flexati chiar si daca pe alocuri te prefaci. Nu conteaza, important e sa te comporti puternic si invingator!

Citeste si: Alessia, mărturisiri dureroase de pe patul de spital: "Nimic nu a fost mai dureros decât să..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vineri sa fii pregatit sa iti vorbesti ideile, tare, cu putere si convingere. Nu conteaza daca ai gandurile prea abstracte la acest moment.

Important este sa joci mare si ambitios! Mergi tot inainte chiar si daca ti se pare ca intampini unele provocari pe parcurs. Mercur retrograd se va conecta la Nodurile Lunare din Rac si Capricorn, deci vei avea o audienta mare care te asteapta.

Vineri poti avea intalniri de destin si karma, fii pe faza!

Cat despre weekend, datorita Lunii in Rac, te poti simti cam emotional si casnic Sambata dar Duminica Luna intra in dramaticul si puternicul Leu, deci declaratiile de iubire si bucuria de viata par a fi foarte la locul lor!

Vom fi in ultima saptamana completa din zodia Pesti. Urmeaza apoi intrarea Soarelui in Berbec si startul unui nou ciclu prin cele 12 zodii, dar si echinoctiul de primavara si ultima superLuna plina din 2019.

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in acest horoscop saptamanal:

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro


Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Exista detalii de tot felul ce ti se pot parea coplesitoare Luni si Marti. Ceva mic iti poate pune capac, ceva ce in alte conditii nu te-ar fi stresat. Asta doar daca nu faci ceva sanatos pentru mintea si corpul tau. Ai nevoie de activitati care sa iti diminueze stresul si anxietatea cauzata de multiplele activitati. Alearga. Mergi mult pe jos. Fa un sport de grup. Miercuri si Joi poti fi asa de prins in propria-ti minte incat risti sa nu fii atent la cineva ce are nevoie de ajutorul tau. Dupa ce te vei focusa pe altii si nu tot pe tine, totul se va calma si reaseza cum nu se poate mai bine. Vineri si Sambata sunt zile visatoare, dar Duminica asteapta-te sa ai inima usoara si sa te bucuri de distractie si de ce te entuziasmeaza.

Mottoul saptamanii tale: Eu cred in ceea ce simt.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 11-17 MARTIE 2019. Ce PREDICȚIE primești prin noua etalare a runelor?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies