Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 11- 17 octombrie. Trei zodii, pe muchie de cuțit! Malefica Lilith face ravagii!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 11- 17 octombrie. Trei zodii, pe muchie de cuțit! Malefica Lilith face ravagii!
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 11- 17 octombrie. Trei zodii, pe muchie de cuțit! Malefica Lilith face ravagii!

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte în perioada 11-17 octombrie. Citește zodiac săptămânal și vezi cine are o săptămână grea.

Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat horoscopul săptămânal pentru kfetele.ro. Urmează o săptămână dificilă, deoarece trei zodii se află pe muchie de cuțit, din cauza maleficei Lilith. Pot exista probleme în familie, iar Mercur retrograd vine cu dispute și certuri la locul de muncă.

Ce spune Mariana Cojocaru în horoscopul săptămânal

Horoscop săptămânal zodia BERBEC

Berbec- Lilith se îndepărtează ușor de Marte Retrograd și, cât de curând, va ieși din contelația voastră.

Vă voi anunța din timp, de aceea nu ratați și previziunile următoare pe care le scriu aici. Până atunci veți avea stări ciudate și veți fi confuzi în relațiile de căsătorie și parteneriale. Cum are semnificație karmică, mulți nu realizați câte secrete vi se ascund în dragoste și carieră. Sănătatea este pe muchie de cuțit, că are aspecte karmice greu de dibuit și diagnosticat. Probleme în familie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscop săptămânal zodia TAUR

Taur- Spuneam la Berbec(citiți, vă rog) de Lilith. Unde credeți că va intra în perioada următoare, când o voi anunța cu surle și trâmbițe?! În contelația voastră. Unii dintre voi deja simt influența ei, cel puțin pe sănătate și carieră. Să vedeți apoi cum poate să vă dea peste cap, ca are menirea de a face ravagii pe unde trece… Vizează dragostea, business-ul și alte sectoare existențiale, în funcție de karma ta.

Horoscop săptămânal zodia GEMENI

Gemeni- Mercur va intra în mișcare retrogradă în Scorpion, deci vă vizează în mod direct și pe voi, dar și pe Fecioare și pe Scorpioni. Face cvintil cu Axa Karmică, deci nu scapă nici Săgetătorii din malaxorul lui astro-existențial karmic. Blocaje și la cei care sunt născuți în alte semne zodiacale, căci pot fi vizați de aspectele grele menționate și la celelalte zodii(dragoste, trădări, carieră, business, sănătate, copii).

Horoscop săptămânal zodia RAC

Horoscop Mariana Cojocaru
Horoscop Mariana Cojocaru saptamanal[Sursa foto: PixaBay]

Rac- Cum Mercur va fi retrograd într-o zodie de apă ca a voastră, să vedeți tensiuni, neînțelegeri și certuri în plan sentimental, familie și copii(dragoste). Se întețește focul… Ceea ce era foc de iubire în trecut sau foc de paie, acum se transform în foc și para și foc de paie ude(…strigă la mândra și nu-l aude). E valabilă și reciproca, ca la geometrie…Că se duce chimia iubirii și la începători.




Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop rune 5-11 octombrie 2020. Două zodii au parte de bătălii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies