Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 14 - 20 februarie 2021. Aspecte karmice grele pentru trei zodii

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru saptamana 14 - 20 februarie

Citește horoscop Mariana Cojocaru și vezi ce anunță astrele pentru săptămâna 14 - 20 februarie. Iată cine va avea o zi a Îndrăgostiților de coșmar.

Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro. horoscop săptămânaș. Urmează o săptămână tulbure, mai ales că Mercur este Retrograd în Vărsător. Se anunță tensiuni și certuri în cuplu pentru mai multe zodii!

Iată ce anunță Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie în parte: 

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- În trecut, pentru o astfel de săptămână, pregăteam Horoscop Valentine's Day.

Poate că și acum vă doriți așa ceva, dar trăim alte vremuri, mult mai tulburi, iar provocările și tensiunile se vor ține în lanț, deci nu trebuie să ne ardă de glumă. În plus, Mercur este Retrograd în Vărsător, de aceea la cei mai mulți vor apărea tensiuni în paradisul conjungal. Evident, în rezonanță cu Soarele, Saturn și Jupiter!

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop zilnic sâmbătă, 13 februarie 2021! O zodie realizează cheltuieli prea mari și poate ajunge la datorii!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Horoscopul Mariana Cojocaru pentru zodia TAUR

Taur- Cuadratura lui Uranus din Taur cu Saturn, Mercur Retrograd, Jupiter, Soarele vă vor pune viața pe jar. Poate unii nu conștientizează și se cred împliniți în plan sentimental, dar să știți că pericolele vă pândesc la tot pasul. Atât în dragoste(căsătoriți sau nu), sănătate, carieră și alte sectoare existențiale. Cum vă spuneam că sunteți presați de Karma lui Lilith, secretele le văd pe vieți anterioare.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul saptamanal[Sursa foto: kfetele.ro]

Citeste si: Horoscop dragoste Februarie 2021: Zodii care își găsesc jumătatea chiar în ultima săptămână a lunii februarie! Se îndrăgostesc nebunește!

 

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Gemeni- În Vărsător este mare agitație, căci Mercur retrograd(patronul vostru) este influențat astro-vibrațional de Saturn, Jupiter, Venus și Soare. Aspecte karmice grele vă pot scutura Axa de Destin, inclusiv în dragoste(comunicare, certuri, probleme cu copiii), dispute pe carieră și studii.

Îndeaproape, toate cele spuse pot să vă afecteze sănătatea. Riscuri crescute de accidente(valabil pentru toate zodiile).

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Urmează o săptămână în care mulți pot fi dezonorați și prinși cu mâța în sac, inclusiv pe carieră sau în plan sentimental-amoros. Unii pot avea probleme sau chiar probleme de sănătate cu copiii lor. Alții pot avea altfel de probleme, căci este un Horoscop ultra-general și nu ultra-personal.

Multe decizii și căi de acțiune corecte văd numai pe astrograma complexă a unui om. Cariera cere o nouă cale.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop dragoste februarie 2021: Zodii care află până la sfârșitul lunii că au fost înșelate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies