Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 - 30 ianuarie 2021. Explozie pe destin pentru 3 zodii

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile

Citește horoscop Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie în parte și vezi ce anunță astrele pentru ultimele zile ale lunii ianuarie.

Mariana Cojocaru  a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscop săptămânal. Mercur Retrograd în Vărsător vine cu explozii pe destin în dragoste, carieră și sănătate.

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie.

 

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- Dacă vă spuneam săptămâna trecută că Uranus rezonează cu Marte și Lilith, acum avem conjuncție perfectă, adică aliniere de planete în Taur.

Cum Marte este patronul vostru astral, să vedeți cum va fi destinul: ca un depozit care sare în aer. Va fi și Mercur Retrograd în Vărsător. Explozii pe destin: dragoste, carieră, sănătate...

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Taur- Deznodăminte cu dezorientări sau dezonorări. Alinierea de planete Uranus-Lilith-Marte ne vrea și vă vrea în gardă pe toți! E valabil pentru toate zodiile și toate segmentele existențiale, inclusiv pentru Vărsători, Lei, Scorpioni.

Toți au Taurul undeva pe astrograma lor complexă personală, pe sectoare astrale diferite, deci vizează în mod direct toate zodiile.

Citeste si: Top 3 zodii care se îmbogățesc în luna februarie Ce spune zodiacul?

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: captura TV]

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI


Gemeni- Vizate sunt toate zodiile duble, și aici vorbim de Săgetător, Fecioara, Pești, căci alinierea de planete din Taur, adică Marte-Lilith-Uranus în cvintil cu Axa Karmică și cuadratură cu Neptun anunță cutremure, inclusiv existențiale; explozii, inclusiv de destin; crime și atentate; fenomene la extreme

pe Planetă sau care pot scăpa de sub control.

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Conjuncția Lunii Albe cu Axa Karmică din Gemeni și Săgetător vă vizează în mod direct. Deci, apectele perioadei următoare în dragoste, carieră, sănătate țin de karma voastră din acest an, nu de karma personală pe o aveți la naștere. Desigur, ele trebuie să fie corelate, pentru ca fiecare persoană în parte să își vadă calea corectă de orientare.

Marchează și persone dragi și partea de familie.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscopul săptămânal al DRAGOSTEI pentru săptămâna 22 - 29 ianuarie 2021! O zodie are o propunere în căsătorie!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies