Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020. Lucrurile pot scăpa de sub control

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020. Iată ce anunță cunoscuta astroloagă pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna viitoare.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie- 2 mai 2020. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămânal. Soarele face conjuncție cu Taur, iar acest eveniment vine cu schimbări mari, iar lucrurile pot scăpa de sub control. Lilith și Chiron pot destabiliza totul, așa că se recomandă multă prudență. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie- 2 mai 2020 BERBEC

Berbec- După plecarea Soarelui din constelația voastră, pe 27 aprilie și Mercur vă va părăsi. Ambii vor intra în Taur. Veți rămâne sub tutela lui Lilith și a lui Kiron, alianță care vă poate da de furcă. Cum aspectele lor sunt de ordin karmic, mulți nu veți înțelege mesajul lor subtil, care oricum diferă de la nativ la nativ. Sfaturi nu pot să dau decât studiind destinul fiecăruia, individual(sănătate, amor, carieră).

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie- 2 mai 2020 TAUR

Rac- Axa Karmică este în cuadratură cu cele două planete rămase în Berbec. E vorba de Lilith și Kiron, care vă pot afecta sau destabiliza toată viața, dacă nu sunteți atenți. Fie că mă refer la dragoste sau la carieră/business, mulți nu au busola destinului să se poată reorienta(înclusiv membri din familie).

Cum este un horoscop general, busola se găsește pe astrograma complexă a fiecăruia(soluții).



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop rune 20-26 aprilie 2020. Două zodii au o săptămână de nebuloasă, proba de încercare pentru anul acesta

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies