Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 28 martie - 3 aprilie 2021. Trei zodii au probleme de sănătate

Horoscop Mariana Cojocaru
Horoscop Mariana Cojocaru pentru toate zodiile

Citește horoscop săptămânal pentru fiecare zodie și vezi ce anunță Mariana Cojocaru pentru primele zile ale lunii aprilie.

Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat pentru kfetele.ro horoscop săptămânal. Se anunță un final de lună furtunos pentru trei zodii, care pot avea probleme grave de sănătate, dacă se neglijează. Se recomandă atenție la relațiile cu cei din jur, pentru a nu strica prietenii vechi. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- Soarele este în constelația voastră și va trece din primul decan în cel de-al doilea decan al zodiei în săptămâna care urmează.

Progresiile solare vor face distincția în funcție de decanul în care v-ați născut, pe aspectele generale, nu pe cele personale din astrograma voastră complexă. Primul decan se va orienta pe căutări în carieră, al doilea se ocupă de sănătate, ultimul decan: căi în dragoste.

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR


Taur- Pentru că tot menționam la zodia anterioară de cei trei decani în care sunt împărțite toate zodiile, vă spun că cei trei decani reprezintă, într-un cadru ultra-general, câte zece zile dedicate structurii pe care venim la reîncarnare.

Cum sunt treizeci de zile(medie) la fiecare semn zodiacal, dragostea, sănătatea și cariera le raportez la momentul nașterii fiecăruia. Vor fi prioritare dragostea, job-ul, copiii.

Citeste si: Iată cele 4 zodii care vor câștiga foarte mulți bani în luna aprilie! Află dacă te numeri printre ele!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI


Gemeni- O săptămână în care dragostea va fi în afara casei/familiei. Progresiile solare pot viza relațiile cu prietenii și familia de origine, copiii și nevoile lor(orientarea școlară, extra-școlară și profesia ce doresc să o identifice pe viitor-carieră). Atenție la anturaje și la relațiile cu cei din jur inclusiv pe business! De ce? Pentru că țin de compatibilități și unele alianțe pot să vă afecteze sănătatea, viața.

Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul saptamanal[Sursa foto: kfetele.ro]

Citeste si: Cât de ușor își complică zodiile viața: Fecioara e cel mai mare dușman al său!

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Sensibili în săptămâna care urmează, semn de debusolare pentru carieră și sănătate. Tranzitele perioadei vă duc într-un moment de cumpănă, de nu veți ști pe unde să scoateți cămașa. Vă poate afecta inclusiv poziția socială și latura afectiv-relațională(dragoste, siguranță socială).

Cum căile de ieșire le pot studia în viețile voastre anterioare, nu am cum să mă aventurez să le creionez pe aspecte generale.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Iată cele 4 zodii care vor câștiga foarte mulți bani în luna aprilie! Află dacă te numeri printre ele!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies