Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 29 noiembrie - 5 decembrie 2020. Eclipsa parțială de Lună aduce probleme extreme pentru trei zodii

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile

Citește horoscop săptămânal pentru fiecare zodie în parte și vezi care sunt zodiile care încep luna decembrie cu dreptul.

Horoscop Mariana Cojocaru. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscop săptămânal pentru toate zodiile. Pe 30 noiembrie are loc o eclipsă parțială de Lună, iar acest lucru vine cu mari probleme pe plan afectiv și emoțional.

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- Progresiile solare anunța apropierea Soarelui de Axa Karmică din Săgetător și Gemeni.

Cum pe 30 noiembrie avem Eclipsa Parțială de Lună, veți vedea impactul astral asupra zodiacului, căci afectează toate, mai ales afectiv și emoțional(dragoste).

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR


Taur- Cum vă spuneam și vă avertizam de multă vreme de intrarea lui Lilith- Luna Neagră în Taur, uitați acum ce impact nedorit a avut asupra țării(în Taur era deja Uranus, patronul Vărsătorului-zodia țării).

Cum urmează și Eclipsa de Lună, urmează o serie de multe alte întâmplări. Sentimental vom fi cu toții afectați.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Află de la noi care sunt cele mai curioase zodii și cât de important e pentru ele să știe totul!

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: kfetele.ro]


Gemeni- Când vorbim de sănătate, Luna Neagră, alias Lilith este cea care o afectează. Cum va fi și Eclipsă de Lună pe 30 noiembrie, gemenii vor fi și ei puși la grele încercări. Dragostea e cu mari probleme, iar cariera vrea cinste, onoare.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 21- 27 noiembrie 2020. Nativii Oaie primesc un răspuns important

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Eclipsa Parțială de Lună vă vizează în mod direct, doar sunteți guvernați de Lună. Dacă ați parcurs acest Horoscop, probabil știți deja de dezastrele care s-au produs la finalul acestui an, cu al treilea val al Eclipselor.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop chinezesc săptămânal 28 noiembrie - 4 decembrie 2020. Nativii Tigru culeg roadele muncii de peste an

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies