Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 31 ianuarie - 6 februarie. Trei zodii au probleme de sănătate

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru prima saptamana a lunii februarie

Citește horoscop săptămânal pentru fiecare zodie și vezi ce anunță Mariana Cojocaru pentru prima săptămână din februarie.

Horoscop Mariana Cojocaru. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămânal. Iată cum vor fi primele zile ale lunii februarie, pentru fiecare zodie în parte.

Alinierea de planete vine cu probleme de sănătate, dar și probleme în carieră și dragoste, pentru mai multe zodii.

 

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- Săptămâna care urmează este marcată de o cuadratură pe zodii fixe Vărsător-Taur.

În Văsător este alinierea de planete Soare-Saturn-Jupiter, iar în Taur este Marte-Lilith și Uranus. Deci, Marte, patronul vostru astral, este parte din această cuadratură. Prin urmare, vă poziționați la răspântie de destin. Atât în plan sentimental/familie(dragoste), carieră și sănătate. Soluții doar pe harta ta complexă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Taur- Dacă ați citit deja la Berbec, puteți constata și singuri că sunteți în patul puștii, ca dealtfel și Berbecii, Scorpionii, Vărsătorii, Capricornii uranieni și saturnieni, Peștii și Săgetătorii, Leii, Gemenii și Săgetătorii, Fecioarele și Peștii. Vizează orice compatibilitate și alianță(dragoste și carieră), dar și chestiuni accumulate ce țin de sănătate. Căi de descifrat văd și în viețile voastre anterioare.

Citeste si: Ce zodii sunt cele mai norocoase in anul 2021 si au castiguri uriase. Afla totul de la noi!

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Gemeni- Cvintilul Soarelui natal cu cele trei planete din Taur(Marte, Lilith și Uranus), la care adaug și Axa Karmică din Gemeni și Săgetător, atenționează pericolele la care sunteți expuși în dragoste, sănătate. Iar ambele înfluențează cariera și relațiile de familie. E valabilă și reciproca, pentru că nu știu cum aveți poziționate planetele la naștere. Este un Horoscop ultra-general și nu personal…

Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul saptamanal[Sursa foto: Captură TV]

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- La debut de săptămâna Luna, astrul vostru, face aspect de cuadratură cu Axa Karmică(Fecioară-Gemeni-Săgetător). Dacă mai adaug și marea cuadratură de care pomeneam și la celelalte zodii, realizați că aspectele pot aduce evenimente și vești șoc, chiar indiferent de zodia în care s-a născut cineva. Nu vedeți, că există oameni care încă își abandonează animalele de companie, pentru că fac copii? Greșeli grave.




Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop. Acești nativi au șanse să devină părinți în 2021. Cine este binecuvântat anul acesta?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies