Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6 - 12 decembrie 2020. Trei zodii, între ciocan și nicovală, sănătatea și cariera sunt în pericol

Horoscop Mariana Cojocaru
Horoscop Mariana Cojocaru pentru toate zodiile

Citește horoscop Mariana Cojocaru și vezi care sunt zodiile care vor avea parte de o săptămână dificilă, dar și cine scapă de necazuri.

Horoscop Mariana Cojocaru. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămanal. Cele două eclipse din această perioadă vin cu multe provocări, iar trei zodii vor fi între ciocan și nicovală. Multe secrete pot ieși la iveală în această săptămână, iar sănătatea și cariera se află sub lupă.

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- Pentru că încep cu adevărat Sărbătorile de Iarnă și este perioada dintre cele două Eclipse, e bine să știți că veți fi între ciocan și nicovală în relația cu copiii/nepoții și viața sentimentală(dragoste). Mulți nu vă înțelegeți copiii sau partenerii, pentru că nu știți că multe secrete se ascund pe karma lor și pe ce au fost în viețile anterioare. Sănătatea și cariera sunt sub lupa celor două Eclipse grele.

Horoscop Mariana Cojocaru
Horoscop Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: kfetele.ro]

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Taur- Tensiuni și evenimente neașteptate în dragoste și carieră. Sănătatea poate fi puternic destabilizată de prezența Lunii Negre în constelația voastră. Poate viza și familia sau alte persoane dragi din dotare. Când vorbim de copii, mulți vă întrebați ce viitor îi așteapta, deși mulți au înscris pe astrograma lor complexă cu ce talente au revenit pe Pământ, la reîncarnare.

Poate acum nu realizați aceste date importante.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: De ce te părăsește, chiar dacă ține la tine, în funcție de zodia lui?

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Gemeni- Mercur va fi în cădere, adică în Săgetător, dar pe Axa Karmică. Deci multe secrete de vi le doriți dezvăluite țin de analiza vieților voastre anterioare.

De aceea mulți orbecăie în această viață, atunci când vorbim de dragoste(sentimente, sortiți, etc), de carieră și orienare profesională. Cumpene, pentru că cei mai mulți nu știți încotro să o luați. Sănătate șubredă, cu afecțiuni ce țin de karma personală.

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC


Rac- Intr-un impas existențial vă găsește perioada dintre cele două Eclipse. Pentru unii impasul este în dragoste, iar la alții e vizată cariera și sănătatea.

Evident, că pot fi și zone pe astrograma care țin de justiție, relațiile parteneriale sau de colaborare. Fiecare nativ are astrograma lui complex. Cadru astral este unul tensionat.

 

Citeste si: Ce iți lipsește și trebuie să suplimentezi, în funcție de zodia ta!

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscopul banilor pentru anul 2021, cu Mihai Voropchievici. Bunăstare și bogății pentru două zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies