Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 7- 13 februarie 2021. Tensiuni în relație pentru trei zodii

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile

Citește horoscop săptămânal și vezi ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte, potrivit astroloagei Mariana Cojocaru.

Astroloaga Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscop săptămânal. Pe data de 12 februarie începe Anul Nou Chinezesc, o perioadă care se anunță extrem de complicată pentru 3 zodii. Iată cu ce schimbări importante vine această săptămână:

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- Pe data de 12 februarie începe Anul Nou Chinezesc. Vom intra în Anul Bivolului de Metal. Un an al incertitudinilor, din foarte multe puncte de vedere.

Cum echivalentul vostru lunar în Zodiacul Chinezesc este Dragonul, va trebui să fiți cu mare băgare de seamă la schimbările care se anunță(carieră, familie și dragoste, sănătate). Inclusiv chestiuni care țin de justiție/controale, credite, etc.

Citeste si: Horoscop. Acești nativi au șanse să devină părinți în 2021. Cine este binecuvântat anul acesta?

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia TAUR

Taur- Echivalentul vostru lunar în Zodiacul Chinezesc este Șarpele, de aceea în acest an trebuie să înțelegeți că vă fi un an greu, nu cum spun alții care nu se pricep, că nu au trăit și nu au studiat Astrologia Orientului Îndepărtat. Eu am trăit acolo cinci ani de zile și le știu inclusiv obiceiurile. Să vedeți ce tensiuni vor exista în relații compatibile și incompatibile, sănătate și virtutea carierei karmice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Luna Nouă în Vărsător se apropie. Care sunt cele mai afectate zodii de acest eveniment astral?

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Gemeni- La voi echivalentul este Calul în Zodiacul Chinezesc, iar Anul Bivolului de Metal va fi unul foarte încercat.

Unde? Pe business și carieră, sentimente și sănătate, copii și contracte, separări și divorț. Ce credeți că era și este compatibil, se va dovedi a fi cum nici cu gândul nu gândiți. Explicații văd pe Axa Dragonului și căi prin care să înțelegeți cum vă puteți descurca și orienta. Tranziție socială.

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Capra sau Oaia sunt animalele domestice din Zodiacul Chinezesc care vă reprezintă.

Racul pur nu a putut fi domesticit, chiar dacă acum există ferme cu crescătorii de raci. Axa Dragonului e cu ochii pe carieră și poate anuța blocaje. Inclusiv în dragoste, relația cu cei mici și orientarea lor în viață pe viitor. Pot exista tensiuni și probleme grele de comunicare, inclusiv cu rude de gradul unu și doi.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscopul lunii martie! Trei zodii riscă să își piardă locul de muncă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies